Voita Suomiautomaatilta all inclusive -matka yksityiskoneella sinne minne itse haluat!

Tämä Suomiautomaatti -sivustolla oleva palkinto antaa tehdä suuren valinnan. Matkan kulkuväline on jo päätetty ja se on oma yksityiskone. Voit siemailla lennon aikana rauhassa samppanjaa. Tällainen tyyli lentää on jo todellinen nautinto. Voittajana sinulla on kuitenkin myös tehtävä ja se on tehdä päätös, että minne lennetään. Tämä on NetEntin järjestämä kilpailu ja sen palkintoa kutsutaan nimellä “Jet-Setter”. Pääset mukaan kisaan, kun kierrätät vähintään 50 euroa tähän kilpailuun valituissa peleissä. Tämä kampanja on alkanut vasta tänään torstaina 17.5. ja aikaa osallistua on vielä 3.6. asti. Pääset mukaan kilpailuun nopeasti, kun klikkaat alla olevasta kuvasta itsesi suoraan Suomiautomaatti -sivustolle.

Matka yksityiskoneella sinne minne haluat

Voit hankkia tämän matkan arvontaan arpoja jopa 50 kappaletta päivässä. Arpoja hankitaan siten, että pelataan tähän kampanjaan kuuluvia pelejä. Ne ovat nimeltään Reel Rush, Fruit Spin ja Asgardian Stones. Aina kun kierrätät jossakin näistä peleistä 50 euroa, saat siitä hyvästä yhden arvan. Aikaa on vielä 3.6. asti ja niiden kerääminen on aloitettu vasta tänään 17.5.2018. Arvonta suoritetaan 4.6. ja voittaja julkaistaan viimeistään 5.6.2018.

Palkinto on matka omavalintaiseen kohteeseen ja saat ottaa mukaasi myös ystävän. Matka tehdään omalla yksityiskoneella. Matkan pituus voi olla jopa 5000 kilometriä. Saatte koneessa käteenne lasilliset samppanjaa ja voitte nauttia lennosta oikein kunnolla. Teille on tarjolla myös naposteltavaa. Palkinto sisältää myös kuljetukset koneesta hotellille ja sinne takaisin. Aikaa teillä on kolme yötä ja nämä yöt pääsette majoittumaan viiden tähden hotellin sviitissä. Saatte hotellissa aamupalan ja huoneessa teitä odottaa myös lasilliset samppanjaa. Teille tarjotaan illallinen gourmet -ravintolassa. Saatte yksityisen opastuksen valitsemassasi kohteessa. Sekin sisältää kuljetukset. Lisäksi palkinto sisältää matkavakuutuksen ja kaikki matkajärjestelyt.

Liity Suomiautomaatin jäseneksi

Jos et ole vielä Suomiautomaatin jäsen, voit liittyä jäseneksi vaikka heti. Silloin ehdit mukaan myös tämän mahtavan matkan arvontaan. Uutena jäsenenä sinulle tarjotaan myös tervetuliaispaketti, joka on uusittu aika vasta. Se sisältää bonusrahaa jopa 600 euron edestä. Saat edun kolmessa osassa, joista ensimmäisessä voit tehdä valinnan kolmen edun vaihtoehdoista. Tarjolla on mm. useampi talletusbonus sekä niin monta kierrosta peliin Vikings Go Berzerk, kunnes pääset pelin bonuspeliin. Pääset mukaan Suomiautomaatin jäseneksi, kun klikkaat esimerkiksi tässä alla olevaa kuvaa. Sen jälkeen voit liittyä ensin jäseneksi ja sen jälkeen aloittaa sivuston etujen nauttimisesta ja ehkäpä voittaa matkan sinne minne itse haluat!

Suomiautomaatti_matka_yksityiskoneella

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.