Voita Suomiarvoilta jopa 25 00 euron käteisvoitto!

Tämä kampanja on todella erikoisella tavalla palkintoja jakava kampanja. Se on jo käynnissä ja muutama voittaja on jo löytynyt. Mutta vielä on paljon jäljellä voitettavaa, joten kannattaa ehdottomasti liittyä mukaan. Kampanjan loppumispäivää ei tiedetä, koska se loppuu vasta kun kaikki mahdollinen on voitettu. Tähän kampanjaan pääsee mukaan Suomiarvat -sivuston kautta. Kyse on siitä, pelataan peliä nimeltään Boof of Dead. Ja kun sattuu pyöräyttämään siinä kampanjan tietyn kierroksen, tulee voittamaan huikean palkinnon. Nyt on pyöräytetty neljä sellaista ja neljä osallistujaa on jo voittanut palkinnon. Mutta vielä on edessä neljä virstanpylvästä palkintoineen lisää. Seuraava kierros, jolla voittaa, tulee olemaan kampanjan kierros numero 2 000 000. Jos se on sinun pyöräyttämäsi, voitat 2500 euroa bonusrahaa. Se pyöräytys on varmasti jo lähellä, joten kannattaa mennä jo pikimmiten pelaamaan kampanjan peliä!

Merkkipaalu numero 5 odottaa jo voittajaansa

Seuraava voitto tullaan saamaan sillä, että pyöräytetään tässä kampanjassa pelissä Boof of Dead se kampanjan 2 000 0000 pyöräytys. Tätä ennen on saatu voittoja pyöräyttämällä kierrokset 250 000, 500 000, 750 000 ja 1 000 000. Niiden voitot on jo voitettu, mutta vielä on paljon voittamista edessä. Kampanjaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen mukaan. Jos olet jo Suomiarvat -sivuston jäsen, voit mennä pelaamaan tätä peliä vaikka heti. Ja se kannattaa, koska tämä viides virstanpylväs saavutetaan jo aivan pian.

Merkkipaalut 6, 7 ja 8

Kun viides voitto on saavutettu, on aika siirtyä kohti kuudetta voittoa. Sen saa se pelaaja, joka pyöräyttää pelissä Boof of Dead kampanjan kierroksen numero 3 000 0000. Silloin voittona saadaan VIP-matka Monacoon. Sen jälkeen on vuorossa palkinto numero 7. Sen saa se pelaaja, joka pyöräyttää tässä samassa pelissä kierroksen numero 4 000 000. Silloin saadaan jaettua palkinnoksi 5000 euroa käteistä rahaa. Viimeinen paalu saavutetaan silloin, kun pyöritetään pelissä Book of Dead kierros numero 5 000 000. Sen saavuttanut pelaaja voittaa 25 000 euron edestä käteistä.

Suomiarvat - jopa 25 000 euron käteisvoitto

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.