Voita Rizkiltä kahden hengen formulamatka Monzaan!

Monzassa ovat formulakisat seuraavan kerran jo ensi kuun alussa. Nyt sinä voit päästä sinne paikan päälle seuramaan tätä suurta formulatapahtumaa, joka jää varmasti jokaisen sen kokeneen mieleen koko loppuelämäksi. Sen mahdollisuuden sinulle antaa Rizk -nettikasino, jonka kampanjaan ehdit mukaan vielä tämän viikon torstaihin 8. elokuuta asti. Kampanjassa kerätään pisteitä kierrättämällä pelirahaa kampanjan peleissä nimeltään Book of Dead, Reactoonz ja Rich Wilde and the Tome of Madness. Jokainen 10 euron kierrätys antaa sinulle yhden pisteen. Kun olet lopuksi 20 parhaan pisteidenkerääjän joukossa, tulet saamaan palkinnon. Pääpalkinto on 2000 euron arvoinen formulamatka, joka kohdistuu Monzaan. Siellä järjestetään kisaviikonloppu 6.-8. syykuuta välisenä aikana. Voitto on tarkoitettu kahdelle hengelle ja se sisältää myös hotellimajoituksen sekä lennot. Aloita oma kisasi jo nyt ja klikkaa ensin vaikka tässä alla olevaa Rizk -sivuston logoa!

Kerää pisteitä pelaamalla pelejä Book of Dead, Reactoonz ja Rich Wilde and the Tome of Madness!

Kun olet tämän kampanjan sivulla, klikkaa siellä ensin kampanjan osallistumisnappia. Sen jälkeen voit aloittaa kulkusi kohti tämän kampanjan pistetaulukon kärkeä. Se onnistuu pelaamalla kampanjaan kuuluvia pelejä, jotka ovat nimeltään Book of Dead, Reactoonz ja Rich Wilde and the Tome of Madness. Jokainen 10 euron pelaaminen antaa sinulle yhden pisteen. Eli jos pelaat niitä vaikka 100 euron edestä, se tarkoittaa sinulle jo 10 pistettä. Mutta nämä pelit ovat oikein viihdyttäviä pelejä, joten pisteitä tulee kertymään suuri määrä ihan huomaamatta samalla kun nautit pelaamisesta. Tee sitä 8. elokuuta asti!

20 parasta saavat palkinnon – paras voittaa kahden hengen formulamatkan!

Kaikki 10 parasta pisteidenkerääjää tullaan palkitsemaan. Jos olet heistä paras, voitat kahden hengen formulamatkan Monzaan. Kisaviikonloppu järjestetään jo ensi kuussa eli 6.-8. syyskuuta. Matka on kahdelle hengelle ja se sisältää myös hotellimajoituksen sekä lennot. Voitto on yhteensä 2000 euron arvoinen voitto. Muut sijat voittavat rahaa ja sitä jaetaan heille 50 ja 1000 euron arvojen väliltä.

Rizk - Voita formulamatka Monzaan

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.