Voita Paffin Road to London -freerollien kautta kaksi 2000 euron VIP-pakettia Lontooseen!

Tässä kampanjassa kerrotaan, että kaikki tiet vievät Lontooseen. Ainakin tässä kampanjassa on monta mahdollisuutta voittaa sinne lippuja. Kaikilla näillä teillä pelataan pokeria, joiden kautta nämä liput voidaan voittaa. Matka ei ole mikään tavallinen matka. Sielläkin päästään pelaamaan pokeria eli tavoittelemaan osaa 200 000 punnan potista. Se jaetaan MPN Poker Tourissa, jota vietetään Iso-Britanniassa 18. – 21. heinäkuuta 2019. Nämä pokerifestit kestävät neljä päivää. Karsintojen lisäksi Paf antaa kolme muuta mahdollisuutta voittaa sinne liput. Niitä kutsutaan nimellä Road to London 1, Road to London 2 ja Road to London 3, joista toinen on juuri alkamassa. Saat kaikissa tehtäviä, joiden kautta pääset aloittamaan freerollien pelaamisen.

Road to London 2 järjestetään 10. kesäkuuta – 16. kesäkuuta välisenä aikana!

Tämä osa on juuri nyt meneillään tai oikeastaan alkanut juuri tänään maanantaina 10. kesäkuuta. Tehtävänä on saada ässäpari valinnaisessa oikean rahan käteispelipöydässä ja kahtena eri päivänä. Silloin pääsee mukaan Road to London flip-freerolliin. Se alkaa ensi viikon tiistaina 18. kesäkuuta kello 19 BST ja siinä saadaan 3000 merkin aloituspotti. Boos -tehtävä taas on sellainen, jossa pitää saada ässäpari käteen neljänä päivänä, jolloin tämä aloituspotti on tuplaten suurempi eli 6000 merkkiä.

Road to London 3 järjestetään 17. kesäkuuta – 23. kesäkuuta välisenä aikana!

Tämä on vielä viimeinen tilaisuus kolmesta voittaa pääsy Freerolleihin, joiden kautta voi voittaa matkan Lontooseen. Tässä on tehtävänä päästä rahasijoille MTT-turnauksissa kahtena päivänä. Tämän jälkeen saa pääsyn Road to London 3 -freerolliin, joka alkaa tiistaina 25. kesäkuuta kello 19 BST. Jos haluaa kokeilla tuplata aloitusmerkkien määrää, Boost -tehtävässä pitää päästä rahasijoille MTT-turnauksissa neljänä päivänä.

Kaksi 2000 euron arvoista VIP-pakettia Lontooseen

Kaikissa näissä Road to London -freerolleissa jaetaan Kaksi 2000 euron arvoista VIP-pakettia Lontooseen. Siellä saadaan sisään osto päätapahtumaan ja sivutapahtumaan. Tiedossa on 500 euroa kuluja varten, 4 yötä hotellissa, juhla. VIP-kokemus, yllätyskassi sekä paljon muuta mukavaa, jota Lontoo tarjoaa!

Paf - Lontoon matka

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.