Voita Paf Pokerissa ja lähde mukaan Battle of Maltaan!

Kun osallistut Paf Pokerin karsintoihin, voit voittaa matkan Maltalle. Siellä pääset mukaan Battle of Maltaan, jossa on jaossa 1 miljoonan euron takuupotti. Samalla pääset lomailemaan eksoottisella Maltan saarella. Majoitut siellä Holiday Inn Expressissä viisi yötä ja saat myös maksuttoman illallisen. Sinulle annetaan myös 200 euroa rahaa muita kuluja varten. Eikä sinun tarvitse nauttia tästä kaikesta yksin, vaan saat ottaa mukaasi myös matkaseuralaisen, kunhan hän on täysi-ikäinen. Onhan kyse kuitenkin pelaamisesta, joka on tarkoitettu vain aikuisille.

Jotta pääset yrittämään tämän kaiken voittamista, sinun pitää ensimmäisenä asentaa Paf Poker -sovellus. Sen jälkeen pääset jo etsimään turnausaulasta MPNPT -turnauksia. Tähän liittyviä turnauksia pelataan sunnuntaisin, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Ihan ensimmäinen tehtäväsi on mennä Paf -sivustolle, jonne pääset kätevästi klikkaamalla tässä alla olevaa sivuston logoa tai linkkiä ”Pelaa nyt”.

Aloita lataamalla Paffin pokerisovellus

Tähän kampanjaan osallistumisen aloittaminen käy nopeasti. Kun olet Paf -sivustolla, lataa vain siellä oleva Paf pokerisovellus laitteeseesi ja pääset sen kautta pokeriaulaan. Sovellus on täysin ilmainen ja sen käyttäminen on turvallista ja helppoa. Löydät sieltä MPNPT -turnauksia. Turnauksia on tiedossa sunnuntaisin klo 21, maanantaisin on rebuy ja keskiviikkoisin Seat only -turnauksia.

Tähän ei pääse mukaan täysin ilmaiseksi, koska onhan palkintona huikea matka ja mahdollisuus rikastua siellä oikein kunnolla, jos pärjää turnauksessa. Voit käyttää tähän live-pokerilipun tai nousta turnaustasoja pitkin voittoon asti, joka maksaa alkaen vain 2,20 euroa. Voit voittaa lippusi myös päivittäin järjestettävissä freerolleissa eli ilmaisturnauksissa. Keinoja on monta ja voittajana sinua odottaa matka, joka jää varmasti mieleesi mahtavana kokemuksena monella eri tavalla.

Voittajalle on tiedossa pokerinpelaamista sekä huvittelua

Voittajana saat kokea monia mahtavia hetkiä. Ensinnäkin pääset matkalle Maltan saarelle, jossa on paljon kokemista jo ilman pokerinpelaamistakin. Matka tehdään 26. – 31.10. välisenä aikana. Silloin Suomessa on ehkä meneillään vuoden kurjimmat kelit. Maltalla pääset nauttimaan alkusyksyn kaltaisista tuntemuksista.

Pääset majoittumaan Holiday Inn Express -hotelliin ja mukaasi pääsee myös yksi valitsemasi matkakumppani. Mutta huipennus on tietysti se, että pääset pelaamaan 1 miljoonan euron takuupotin turnausta. Saat myös 200 euroa muita kuluja varten. Paf pitää sinusta ja matkakumppanista matkalla hyvää huolta. Tarjolla on myös maksuton illallinen kaikille pääturnaukseen päässeille pelaajille. Pääset tapamaan heti muitakin pelaajia, koska tiedossa on myös tervetuliaisjuhla!

Paf_MPN_pokerimatka_Maltalle

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.