Voita pääsiäisen arvokkain yllätysmuna Vera & John -sivustolla!

Vaikka tänään onkin huhtikuun ensimmäinen päivä, tämä ei ole aprillipila. Aprillipäivä vain sattui tänä vuonna keskelle pääsiäisen viettoa. Vera & John -sivustolla sitä vietetään huikeiden tarjousten merkeissä. Erottuvin niistä on suuri pääsiäismuna, jonka sisältä paljastuu tämän pääsiäisen arvokkain yllätys. Se on 60 000 euroa, josta saa nauttia peräti 700 arvontaan osallistunutta pelaajaa. Siitä määrästä jaetaan rahaa 48 000 euron verran. Yksi heistä saa siitä muhkeat 6500 euroa. Lisäksi joku voittaa 8000 euron arvoisen matkan kahdelle Chilen Pääsiäissaarille. Kaiken päälle jaetaan vielä 35 pelaajalle 4000 euron edestä käteispalkintoja. Kun nämä kaikki lasketaan yhteen, saadaan täyteen koko 60 000 euron rahamäärä. Aikaa osallistua on 6.4. kello 23:59 asti.

48 000 euroa jaetaan 699 pelaajalle

Tässä kampanjassa on uskomaton määrä voittajia. Se, että peräti 699 osallistujaa saa osan huikeasta 48 000 euron potista, ei ole aprillipila. Tänään on lupa jekutella, mutta tämä etu on ihan totta. Yksi saa siitä 6500 euroa, toinen 5000 euroa, kolmas 3000 euroa. Vaikka sitä jaetaan sadoille pelaajille, silti vielä viimeisellä sijallakin siitä saadaan 20 euroa.

Jotta pääset mukaan kampanjaan, sinun pitää vain pelata kampanjaan kuuluvia kolmea peliä. Niissä jokaisessa sinua odottaa eri tehtävä. Pelissä Vikings Go Berzerk sinun pitää kerätä 30 bonuskierrossymbolia. Pelissä Gem Rocks sinun taas pitää aktivoida viisi kertaa mikä tahansa 2×2 GemRock. Kolmas vaihtoehto on peli Easter Island ja siinä sinun pitää ansaita viisi expansionsia. Mitä nopeammin ja tehokkaammin saavutat nämä tavoitteet, sitä korkeammalle pääset sijoitustaulukossa.

Kahden hengen 8000 euron arvoinen matka Chilen Pääsiäissaarille

Kampanjan pääpalkinto on 8000 euron arvoinen kahden hengen matka Chilen Pääsiäissaarille. Palkintoon kuuluu meno-paluu -lennot kahdelle Euroopasta Santiagoon. Sieltä saadaan kuljetukset hotelliin. Matkalla ollaan yhteensä 13 yötä sekä Chilessä että Pääsiäissaarilla. Pakettiin kuuluvat myös aamiaiset ja lounas jokaisena matkapäivänä. Lisäksi saadaan 14 päivän ohjattu kierros alueen tunnetuimmille nähtävyyksille. Muita kuluja, joita ei itse tarvitse maksaa, ovat tietysti lentokenttäverot, kuljetukset ja turvatarkastukset. Kuljetus on varustettu ilmastoinnilla.

4000 euroa jaetaan 35 pelaajalle

Jos pääset tässä kisassa 200 parhaan joukkoon, pääset lunastamaan itsellesi ehkä myös toisen palkinnon. Jos tällöin pääset 35 onnekkaan joukkoon, voitat joko käteistä rahaa tai toisen mysteeriboksin sisällöstä. Arvontaa kutsutaan nimellä Pick-and-Click ja se järjestetään aikavälillä 6.-9. huhtikuuta.

Vera_Johnin_pääsiäispotti_60_000_euroa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.