Voita osuutesi Bethardin yli 15 000 euron jalkapallokisojen huumassa!

Venäjällä alkoivat viime viikolla vuoden 2018 jalkapallon MM-kisat. Niiden huumassa voidaan viettää aikaa myös Bethard -sivustolla. Siellä on alkanut kisat, jotka kestävät koko sen ajan, kun Venäjällä kisataan jalkapallon merkeissä. Näissä Bethardin omissa kisoissa kerätään pisteitä pelaamalla monenlaisia pelejä. Osasta saa kerättyä tuplamäärän pisteitä, kun pelaa oikeita pelejä oikeaan aikaan. Tarjolla on myös livepeli, joka liittyy jalkapalloon. Sitä pelaamalla saat pisteitä tuplamäärään koko kisan ajan. Koska Bethard on myös vedonlyöntipaikka, saat tuplapisteitä myös tekemällä vaaditun laisia vetoja.

Tämän kisan päätteeksi jaetaan yli 15 00 euron edestä palkintoja. Jos pääset 100 parhaiten pisteitä keränneiden joukkoon, pääset mukaan voittojenjakoon. Voit aloittaa pisteiden keräämisen jo nyt. Pääset nopeasti alkuun, kun klikkaat tässä alla olevaa Bethard -sivuston logoa tai linkkiä Pelaa nyt!

Pisteitä kerätään monenlaisen pelaamisen kautta

Sen jälkeen, kun olet rekisteröitynyt mukaan tähän kisaan, on jo aika aloittaa pisteiden kerääminen. Se tapahtuu monella eri tavalla. Saat pisteitä yhden, kun pelaat sivustolla olevia pelejä euron edestä. Mutta voit kerätä monella eri tavalla tuplamäärän pisteitä. Jos pelaat pelejä Dwarfs Gone Wild, Yeti, Witchcraft Academy, Scrolls of Ra, Pirate’s Charm ennen 28.6. kello 12:59 mennessä, yksi pelattu euro antaa sinulle kaksi pistettä.

Jos pelaat pelejä Book of Gods, Robin of Sherwood, Cuba Caliente ja Asgard, Platooners väliajalla 6.7.–10.7., saat niidenkin avulla pisteitä tuplaten. Kun pelaat pelejä Vikings Go To Hell, Eastern Emeralds, Starburst, Tut’s Twister, Bonanza väliajalla 10.7.–16.7. nekin antavat sinulle yhtä pelattua euroa kohti kaksi pistettä.

Tuplapisteitä on tiedossa myös kahdella muullakin tavalla. Kun pelaat Bethard -sivuston livekasinolla olevaa peliä nimeltään Football Studio, saat siitäkin tuplapisteitä. Niitä saadaan tämän kisan aikana ihan milloin tahansa. Jos teet jalkapalloon liittyvän vedon, jossa on kerroin vähintään 1.2., saat siitäkin tuplapisteitä. Jos veto on esimerkiksi 20 euron suuruinen, saat siitä 40 pistettä.

100 pelaajaa jakavat yli 15 000 euron potin

Kun kisa on ohi, jaetaan 100 parhaalle pelaajalle yli 15 000 euron potti. Jos saat kerättyä eniten pisteitä, voitat 5000 euroa. Toiselle sijalla on tiedossa 3000 euroa, kolmannelle 2000 euroa, neljännelle 1000 euroa ja vielä viidennelle 600 euroa. Rahaa on tiedossa vielä sijoille 6-20. Loput sijat saavat ilmaiskierroksia, joiden yhteisarvot ovat joko 10 tai 30 euroa.

Bethard_jalkapallon_huumaa_kisa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.