Voita NordicBetiltä osa viikon 5000 euron potista!

Nyt kannattaisi olla valmiina haasteeseen. Sellainen tarjotaan NordicBet -kasinolla tämän ja vielä kahden seuraavan viikon aikana. Jokaisella näistä kolmesta viikosta on jaossa 5000 euron edestä rahaa. Jos olet viikon onnekkain pelaaja, voitat siitä 1000 euroa. Voit olla myös ensiviikon ja sitä seuraavan viikon onnekkain, jolloin voitat yhteensä 3000 euroa. Haasteessa pelataan ihan mitä tahansa NordicBet -sivuston kolikkopelejä. Kun pelaat niitä päivän aikana vähintään 500 kierrosta, olet mukana kisassa. Viisi parasta voittavat palkinnon. Kun teet tämän ainakin kerran viikon aikana, saat myös varman palkinnon. Se tarkoittaa 45 ilmaiskierrosta. Haasteen parhaat valitaan siten, että jokaisen osallistujan päivän voittojen määrästä lasketaan keskimääräisen voiton määrä. Voit aloittaa osallistumisesi jo vaikka tänään keskiviikkona 14. marraskuuta! Klikkaa aloittaaksesi vaikka tässä alla olevaa NordicBet -sivuston logoa!

Pelaa mitä tahansa NordicBetin kolikkopeliä

Voit pelata tässä haasteessa mitä tahansa NordicBet -sivuston kolikkopeliä. Kun pelaat niitä päivän aikana vähintään 500 kierrosta ja vähintään 10 sentin panoksella, olet jo täysillä mukana kisassa. Jotta pärjäisit kisassa hyvin, pitää sinun saada suuria voittoa pelaamiesi kierrosten aikana. Kaikki pelaamasi kierrokset lasketaan mukaan. Niistä saaduista voitoista lasketaan keskiarvo, jonka kautta olet mukana kisassa. Jos esimerkiksi pelaat juuri ne vaaditut 500 kierrosta ja voitat niillä yhteensä 1000 euroa, on keskimääräinen voittosi silloin 1000/500=2 euroa. Sen mukaan olet mukana kisassa.

Tämä kampanja kestää vielä kolme viikkoa. Mutta jokaisella viikolla on tiedossa oma haaste. Ehdit osallistumaan vielä hyvin kaikkiin kolmeen haasteeseen. Voit aloittaa jo vaikka tänään keskiviikkona 14. marraskuuta. Viimeinen haasteviikko loppuu sunnuntaina 2. joulukuuta.

Voita osa viikon 5000 euron potista

Jokaisella näistä kolmesta haasteviikosta jaetaan 5000 euron potti. Sen jakavat viisi parhaiten sijoittunutta pelaajaa. Jos olet viikon paras, voitat siitä 1000 euroa. Voit olla vaikka jokaisen viikon paras ja voit voittaa vielä yhteensä 3000 euroa. Tässä haasteessa tullaan palkitsemaan jokainen osallistuja. Jos pelaat vaaditut kierrokset viikon aikana ainakin kerran, saat viikon päätteeksi 45 ilmaiskierrosta!

NordicBet_päihitä_järjestelmä_voita_jopa_1000_euroa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.