Voita NordicBetiltä kahden hengen NHL-matka New Yorkiin!

NordicBet aikoo lähettää useamman jäsenensä New Yorkiin katsomaan NHL-otteluita. Näitä matkapaketteja tullaan jakamaan sivustolla kolmen viikon ajan. Kisassa pärjää, kun tekee vetoja. Niiden avulla kerätään pisteitä, jossa viikon parhaiten pisteitä kerännyt voittaa matkan. Sen lisäksi jaetaan myös muita palkintoja eli aitiolippuja Helsingin NHL-otteluun ja ilmaisvetoja. Jokainen saa myös 10 euron ilmaisvedon, kun tekee vähintään 10 euron vedon, jossa on ainakin yksi jääkiekkokohde. Niitäkin saa hankkia yhden jokaisena näinä kolmena viikkona. Ensimmäinen kampanjaviikko on jo käynnissä. Aikaa osallistua on tämän viikon sunnuntaihin 7. lokakuuta asti. Voit liittyä mukaan vaikka jo nyt, kun klikkaat esimerkiksi tässä alla olevaa NordicBetin logoa!

Kahden hengen matka New Yorkiin

Jokaisen viikon pääpalkinto on kahden hengen matka New Yorkiin, joka alkaa 14. marraskuuta ja loppuu 19. marraskuuta. Siellä päästään katsomaan kahta NHL-ottelua ja yhtä NFL-ottelua. NHL ottelut ovat Islanders–Rangers ja Rangers–Panthers. NFL ottelussa NY Giants saa vastaansa Tampa Bay Buccaneersin. Matkalla yövytään viisi yötä The Roosevelt -hotellissa. Tarjolla on myös muuta ohjelmaa muiden voittajien kanssa sekä NordicBetin kisaisäntien kanssa.

Aitiolippuja Helsingin NHL-otteluun sekä ilmaisvetoja

Jokaisena kisaviikkona jaetaan myös aitiolippuja Helsingin NHL-otteluun, jossa Winnipeg Jets saa vastaansa Florida Panthersin. Ottelupäivä on 1.11.2018. Voittaja saa ottaa mukaansa myös ystävän. Heille tarjotaan aitiossa ruokaa ja juomaa.

Näiden kahden palkinnon lisäksi tullaan jokaisena kisaviikkona jakamaan myös ilmaisvetoja kolmelle seuraavaksi eniten pisteitä keränneille. Yksi heistä saa 100 euron ilmaisvedon ja kahdelle on tiedossa 50 euron ilmaisveto.

Osuneet kohteet lasketaan eli ei väliä voittaako vedolla

Tässä kisassa pärjää, kun tekee vähintään 10 euron vetoja vähintään kertoimella 1,5. Niistä saadaan pisteitä aina kun kohde osuu oikein, joten niitä saa vaikka veto ei toisi voittoa. Ensimmäinen kampanja alkoi tällä viikolla ja loppuu sunnuntaina 7. lokakuuta. Toinen kampanja alkaa 8. lokakuuta ja loppuu 14. lokakuuta. Kolmas kampanja alkaa 15. lokakuuta ja loppuu 21. lokakuuta. Aikaa on vielä runsaasti ja kaikki palkinnot on vielä jakamatta!

NordicBet_NHL_matka_kahdelle

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.