Voita Mr Greenin arvonnasta 8000 euron arvoinen luksusmatka Baijerin Alpeille!

Baijerissa Münchenissä on vietetty Oktoberfestejä jo yli viikon ajan. Niitä vietetään vielä tämän viikon sunnuntaihin eli 7.10. asti. Samoissa merkeissä juhlitaan myös Mr Greenillä, jossa tätä juhlaa kutsutaan kasinolle sopivan vihreällä nimellä Greentober. Juhlien viimeisen päivän jälkeen joku tähän juhlaan osallistunut pelaaja tulee voittamaan 8000 euron arvoisen matkan Baijerin Alpeille. Pääset mukaan arvontaan, kun vain pelaat sivuston kokoamaa Greentober pelikokoelman jotain peliä vähintään 500 kierrosta. Matkan lisäksi arvotaan 17 muulle pelaajalle yhteensä 3000 euron käteispotti. Kaikki voittajat julkistetaan livearvonnassa, joka järjestetään maanantaina 8. lokakuuta kello 20 Mr Greenin Exclusive Blackjack pöydässä 1.

Pelaa Greentober pelikokoelman pelejä vähintään 500 kierroksen verran

Tähän kampanjaan osallistumisen kerrotaan olevan yhtä helppoa, kuin pretzelin teko. Se ei kuitenkaan taida olla ihan totta. Jos on joskus kokeillut tehdä pretzeleitä, tietää että se ei todellakaan ole helppoa. Varsinkin jos haluaa tehdä ihan aitoja baijerilaisia pretseleitä. Pääset paljon helpommalla, kun haet näitä herkkuja valmiina leipomosta. Tähän kampanjaan osallistuminen on kuitenkin todella helppoa ja vielä todella mukavaa. Pääset nimittäin pelaamaan Mr Greenin kokoamaa pelikokoelmaa nimeltään Greentober. Kun pelaat näissä peleissä 500 kierrosta, saat yhden arvan. Ja mitä enemmän keräät arpoja, on sinulla sitä paremmat mahdollisuuden voittaa tässä arvonnassa.

8000 euron arvoinen matka Baijerin Alpeille sekä 3000 euron käteispotti

Sinulla on aikaa kerätä arpoja tämän viikon sunnuntaihin eli 7.10. asti. Palkinnot arvotaan siitä seuraavana päivänä maanantaina 8. lokakuuta kello 20. Se on livearvonta, joka suoritetaan Mr Greenin Exclusive Blackjack pöydässä 1. Pääpalkinnon lisäksi arvotaan 17 osallistuneen kesken 3000 euron käteispotti.

Pääpalkinto on huikea 8000 euron arvoinen matka Baijerin Alpeille. Matka sisältää lennot Müncheniin, josta päästään ajamaan luksusautolla osittain rajoittamattomien nopeuksien autobaanoja pitkin kohti neljän tähden hotellia Das Rübezahlissa. Sinne majoitutaan kuudeksi päiväksi ja joka aamu on tiedossa herkullinen aamupala. Matkalla tarjotaan hotelli Alpine Fine Dining ravintolassa neljän ruokalajin illallinen viinin kera. Tiedossa on myös kylpyläreissu, vierailu Neuschwanstein linnassa, kaksi lippua Baijerin kuninkaiden museoon sekä 500 euroa käyttörahaa.

Mr_Green_Oktoberfest_arvonta

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.