Voita Mr Greeniltä 40 000 euron arvoinen paratiisiloma Malediiveille!

Olet varmasti jo osallistunut moneen kampanjaan, joita Mr Green on jo järjestänyt 10-vuotis synttäreidensä merkeissä. Tämä juhlinta jatkuu myös tällä viikolla ja vaikuttaisi siltä, että Mr Green on vieläkin sekaisemmin päästään kuin juhlinnan alussa. Tällä kerralla on nimittäin tarjolla sellainen palkinto, jota et varmasti ole ennen päässyt kokemaan. Aika moni on jo tehnyt monia ikimuistoisia matkoja, mutta tuskin ihan näin huikeaa matkaa, kuin mitä tämän kampanjan palkintomatka tuo tulleessaan. Sen arvo on käsittämättömät 40 000 euroa. Matka kohdistuu Hurawalhin paratiisisaarelle, joka sijaitsee Malediiveilla. Se voi olla sinun matkasi, kun keräät tällä viikolla Mr Greenin tarjoamia arpoja. Pääset keräämään niitä, kun klikkaat esimerkiksi tässä alla olevaa sivuston Logoa.

Kerää arpoja pelaamalla vähintään 50 sentin panoksella

Arpoja pääsee keräämään torstaihin 30.8. asti. Niitä kerätään pelaamalla Mr Green -sivustolla olevia Pool of Paradise -kategorian pelejä. Aina kun saat niissä 100 kierrosta täyteen, olet ansainnut yhden arvan. Panoksen täytyy olla joka kierroksella vähintään 50 senttiä. Se ei ole tämän vaikeampaa. Voit kerätä arpoja ihan rajattoman määrän.

40 000 euron matka Malediiveille sekä 19 kappaletta 5000 euron käteispotteja

Palkintomatka tulee olemaan jotain uskomatonta. Jo sen 40 000 euron arvo kertoo sen, että se ei ole mikään tavallinen lomamatka aurinkorannalle. Matka kohdistuu Hurawalhin paratiisisaarelle Malediiveille. Siellä voittaja saa nauttia yksityisestä kristallinkirkkaasta laguunista. Tällä rannalla sijaitsee oma luksushuvila. Matkalla saadaan nauttia monista saaren tarjoamista antimista. Niitä ovat esimerkiksi kylpylähoito, vesiskootteri sekä pikaveneajelu. Siellä saadaan nautiskella myös 7 ruokalajin illallisesta. Kylpylässä käydään joka päivä ja tarjolla on joka päivä myös aamupala, lounas ja illallinen. Välillä päästään myös syömään yksityiselle rannalla kynttiläillallinen.

Tällä matkalla kaikki toimii luksustason mukaisesti ja sen saa kokea heti lentokentältä lähtiessä. Siellä päästään Lounge-alueelle. Matkalla ei olla vain viikkoa, vaan 10 päivää. Majoitus on nimeltään Hurawahli resort. Sinne päästään vesilentokoneella, joka sekin tietysti kuuluu mukaan tähän voittoon. Tässä on tiedossa jollekin onnekkaalle oikein rentouttava ja mieleenpainuva loma!

Tässä arvotaan myös muitakin palkintoja, joiden avulla voi tehdä vaikka itse oman lomamatkan. Ne ovat kaikki 5000 euron käteispotteja. Niitä arvotaan 19 kappaletta. Voittajat julkistetaan livearvonnassa, joka suoritetaan jo perjantaina 31.8. kello 20. Paikkana on Mr Green -sivustolla olevan livekasinon Evolution Blackjack pöytä 1.

Mr_Green_40_000_matka_Malediiveille

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.