Voita Mr Greeniltä 18 karaatin kultainen muna arvoltaan 10 000 euroa!

Tässä Mr Green -nettikasinon kampanjassa on palkintona taatusti jotain mitä sinulla ei vielä ole. Se ei ole bonusrahaa eikä ilmaiskierroksia, vaan kultainen 18 karaatin muna. Sellaisen arvo on uskomattomat 10 000 euroa. Se voi olla sinun, kun osallistut tähän kampanjaan. Samalla kun jahtaat tätä kultaista munaa, saat muutakin kuin jännitystä sekä arpoja. Jaossa on nimittäin myös rajattomasti ilmaiskierroksia. Kaikki toimii siten, että sinun pitää pelata tämän kampanjan pelikokoelman pelejä. Kun pelaat niitä 100 kierroksen verran minimissään panoksella 50 senttiä, saat arvan sekä 30 sekuntia rajattomia pyöräytyksiä pelissä nimeltään Lucky Easter. Voi hankkia arpoja päivässä niin monta kuin haluat ja rajatonta aikaa saat korkeintaan 3 minuuttia päivässä.

Aikaa osallistua on 23. huhtikuuta mennessä

Ehdit mukaan vielä 23. huhtikuuta asti. Kun olet klikannut tämän kampanjan nappia nimeltään ”Kultajahtiin”, voit aloittaa kampanjan pelien pelaamisen. Pelit ovat esillä tämän kampanjan sivuilla. Niitä löytyy neljä kappaletta. Aina kun pelaat näitä pelejä vähintään 100 kierroksen verran minimissään 50 sentin panoksella, saat yhden arvan. Samalla saat myös 30 sekuntia aikaa pelata rajattoman määrän ilmaiskierroksia. Eli voit pelata siinä ajassa niin monta kierrosta kuin ehdit. Saat tehdä sen oikein pääsiäiseen kunnolla liittyvässä pelissä, joka on nimeltään Lucky Easter. Voit hankkia yhden päivän aikana niin monta arpaa kuin haluat. Jokainen arpa hankitaan samalla tavalla. Rajatonta pelaamisaikaa saa hankkia päivän aikana peräti 3 minuutin ajaksi!

Kultainen 18 karaatin muna

Kun kampanja on ohi, on vielä jäljellä arvonta. Arvonta suoritetaan 24. huhtikuuta, jolloin kaikkien arpojen seasta nostetaan yksi arpa. Jos se arpa on sinun arpasi, olet voittaja. Palkinto ei ole mikään yleinen palkinto. Se on sellainen, jota sinulla tuskin vielä on, mutta haluat sellaisen. Kyseessä on kultainen 18 karaatin muna. Se on todella arvokas. Sen arvoksi on arvoitu huikeat 10 000 euroa. Jos olet sen voittaja, sinulle soitetaan pian arvonnan jälkeen!

Mr Green - kultainen muna

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.