Voita mökkielämys Kolikkopelit.comissa!

Kolikkopelit.comin omien sanojen mukaan ”Kolikolla korpeen” ja se tosiaan pätee tässä hauskassa ja rentouttavassa kilpailussa joka on tällä hetkellä käynnissä kolikkopelit.comissa!

Sinulla on juuri nyt mahdollisuus pelata itsellesi sekä ystävällesi Suomen tunnetuimman kiinteistövälittäjän: Jethro Rostedtin räätälöimä mökkielämys. Kolikkopelit.comin mökkielämys kisa koostuu kahdesta erillisestä kahden viikon mittaisesta mittelöstä joiden onnekkaat voittajat pääsevät lämmittämään mökkisaunaa, grillaamaan kunnon Suomalaista makkaraa sekä kuuntelemaan laineiden lipatusta pidennetyksi viikonlopuksi ei minnekään muuallekaan kuin: Himokselle!

Sinun tulee ainoastaan kerätä päivittäiset tarjoukset kolikkopelit.comissa ja pisteet klikkaamalla oikeaa mökkiä heidän kampanja sivulla! Lue lisää Kolikkopelit.comin loistavasta kesäkisasta täältä alapuolelta.

Näin pääset osallistumaan mökkielämys kampanjaan

Ensinnäkin, sinulla tulee luontevasti olla voimassa oleva pelitili kasinolla: Kolikkopelit.com. Ellei sinulla jo ole olemassa olevaa pelitiliä, ei hätää, sillä pääset uuden pelitilin luomaan ainoastaan muutaman minuutin sisään. Voit siirtyä luomaan uuden pelitilin klikkaamalla tämän blogipostauksen kuvista, jolloin siirryt automaattisesti Kolikkopelit.comin rekisteröitymissivuille.

Kun olet luonut uuden pelitilin, pääset helposti ja nopeasti osallistumaan heidän kesäkisaan. Tässä lyhyesti kerrottuna miten kilpailu toimii:

  • Ensimmäinen kilpailu käydään 15.–28. toukokuuta ja toinen 29. toukokuuta –14. kesäkuuta
  • Saat yhden pisteen tulostaulukkoon jokaista käyttämääsi bonuskoodia kohti
  • Molempien kisojen voittajat palkitaan Jethron mökkipaketilla

Voit nähdä bonuskoodin ja päivän saaliit menemällä Kolikkopelit.comin kampanja sivuille. Kampanja sivuilla näet 7 erillistä mökkiä, ja sinun tulee klikata oikeaa mökkiä nähdäksesi päivän bonuskoodin. Esimerkiksi tänään (16.5) klikkaamalla toista mökkiä (yläpuolelta katsoen) avautuu päivän saalis & bonuskoodi joka on:

  1. Talleta vähintään 25 euroa Kolikkopelit.comissa bonuskoodilla: MANSIKKA
  2. Saat pelitilillesi automaattisesti 40 pelikierroksia ilmaiseksi peliin Glow
  3. Saat samalla yhden pisteen mökkikisaan!

Mökkikisan voittaja on se pelaaja, joka on kerännyt eniten pisteitä tulostaulukkoon kisan päättymiseen mennessä. Pidä tosin mielessä, että on käynnissä kaksi erillistä kisaa, joten voittomahdollisuudet tässä kisassa ovat todella hyvät!

Mökkikisan palkinnot

Kolikkopelit.com ei kuitenkaan tarjoa ainoastaan kahdelle henkilölle rentouttavan mökkielämyksen, sillä palkintoja on myös muita jaossa. Mökkikisan palkinnot ovat seuraavat:

  • Ensimmäinen palkinto sisältää kuuden hengen kesämökki, pidennetyksi viikonlopuksi Himoksella
  • Pelaaja joka sijoittuu toiselle sijalle voittaa Kolikkopelien kaksi kappaletta kesäkassia (yllätyssisällöllä)
  • Pelaaja joka sijoittuu kolmannelle sijalle voittaa Kolikkopelien yhden kesäkassin

Kampanja käynnistyi vasta eilen, ja on voimassa aina 14.6.2017 asti, joten aikaa osallistua on vielä paljon! Suosittelemme sinua kuitenkin osallistumaan saman tien, sillä mitä enemmän pisteitä keräät, sitä paremmat voittomahdollisuudet sinulla on!

Osallistu Kolikkopelit.comin loistavaan mökkikisaan nyt klikkaamalla täältä alapuolelta, onnen sinua suosiessa voit voittaa rentouttavan mökkielämyksen kuudelle henkilölle! Lisäksi olemme varmoja että kyseisen pelisivuston viihdyttävät kolikkopelit viihdyttävät sinua taatusti!

Kolikkopelit.com mökkikisa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.