Voita matka Las Vegasiin Pokerihuoneella

Pokerihuone lähettää pelaajilleen nyt huikeita palkintoja sisältävän kisan. Kahdelle pokerihaille on nyt tiedossa matka Las Vegasin pelipöytien ääreen. Uimataitoa nämä hait eivät tarvitse, vaan erinomaisilla pokeritaidoilla pärjää tässä kisassa hyvin. Pääpalkinto on 4000 euron arvoinen Las Vegas – A Trip to Kill for – matkapaketti ja niitä on todellakin kaksi kappaletta jaossa. Moni muukaan kisaan osallistunut ei jää tyhjin käsin, sillä palkintoja riittää kymmenelle ensimmäiselle turnausmerkkien muodossa. Pokerihuoneelta on nyt suora yhteys maailman tunnetuimpaan kasinopaikkaan. Jos ei voita, niin yhdeksän seuraavaa sijaa saavat myös vauhtia kohti Las Vegasia Road to Las Vegas – turnauksen merkeissä. Tälläkin tavalla voi vielä päästä Las Vegasiin asti, koska tämän turnauksen voittaja pääsee myös matkalle.

Kisa on jo käynnissä!

Kisa käydään 13.3.–30.4.2017 välisenä aikana eli mukaan ehtii vielä hyvinkin. Kisassa voi voittaa matkan Las Vegasiin kahdella eri tavalla. Ensimmäinen tapa on tietysti se, että sijoittuu ykköseksi koko tässä puolitoista kuukautta kestävässä kisassa. Sitten toinen tapa on napata matka Las Vegasiin siten, että sijoittuu sijoille 2.-10. ja sen jälkeen voittaa Road to Las Vegas – turnauksen. Näiltä sijoilta saa pääsyn tähän turnaukseen ja siihen alkumerkkejä oman sijoituksen mukaisesti.

Road to Las Vegas – turnaus käydään 2.5.2017. Tähän turnaukseen ei tule muita kuin Racerace turnaukseen erikoislipun saaneet eli yhdeksän kilpailijaa. Aika hyvin on mahdollisuuksia voittoon näin pienessä pelaajamäärässä. Yhden erikoislipun saa 5000 pelimerkillä, joten sijoilta 2. -4. niitä saa kolme kappaletta. Sijoilta 5.-7. tiedossa on kaksi lippua ja yhden lipun saavat sijat 8.-10. Buy-in tapahtuu siten, että kaikki liput käytetään kerralla.

Palkintoja kaikille top 10 listalla oleville

Kun kaksi voittaa matkan Las Vegasiin, niin vielä yhdeksän muutakin saa palkintoja. Sitten kun Road to Las Vegas – turnaus on käyty, niin on aika jakaa palkinnot kaikille muillekin. Sijat 2.-4. saavat 250 euron arvoisen Unibet Open karsintalipun. Viimeiset sijat eli 5.-10. saavat samaan turnaukseen 50 euron karsintalipun. Tiedossa on siis lisää pelaamista pokeriturnausten parissa, mutta kukapa ei sitä Pokerihuoneella haluaisi.

Vielä muistutuksena mitä tämän kisan kaksi parasta saavatkaan. Jo lennot Las Vegasiin ovat 1000 euron arvoiset. Peleihin saa toiset 1000 euroa. Mukaan saa ottaa kaverin tai kumppanin, jonka kanssa saa huvilan ruokineen ja juomineen vapaasti käyttöönsä. Tiedossa on myös mukavia vapaa-ajan aktiviteetteja Las Vegas Entertainer’s Mansion – huvilassa. Ja avuksi saa vielä Pokeri sivujen ”Las Vegas survival kitin”. Ajankohdan saa valita kahdesta vaihtoehdosta, jotka ovat 31.5.–7.6.2017 tai 7.6–14.6.2017. Ei siis enää kovin kauaa tarvitse odotella, joten pelaapa itsesi Las Vegasiin!

Voita matka las vegasiin

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.