Voita luksusmatka Pariisiin Suomiarvat -sivuston arvonnassa!

Sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan miltä luksuselämä maistuu. Suomiarvat -sivustolla on meneillään kampanja, jossa kerätään lipukkeita arvontaa varten. Pääpalkinto ei ole mikään tavallinen lento ja majoitus hotellissa. Tällä matkalla saa kokea millaista on elää miljonäärin elämää. Siksi Pariisiin lennetään yksityisjetillä. Hotelli on tietysti viiden tähden hotelli. Voit hankkia arpoja tiistaihin 27.3. asti. Suomiarvat -sivustolla annetaan hyvä vinkki arpojen hankkimista varten. Mitä suuremmilla määrillä pelaat, on sinulla sitä paremmat mahdollisuudet voittaa arpoja. Jopa jokainen pyöräytys voi antaa voiton.

Matka ei ole suinkaan ainoa palkinto jonka tässä kampanjassa voi saada. Moni muukin pääsee nauttimaan lukuselämästä, koska tarjolla on myös luksuskello eli Rolex sekä 5000 euron arvoinen yllätyskori. Eivätkä palkinnot jää vielä tähänkään. Kun pelaat vähintään seitsemänä päivänä tämän kampanjan aikana, lipukkeesi tuplataan. Sen päälle voit saada 20–100 ilmaiskierrosta. Määrä riippuu siitä, että kuinka paljon pelaat.

Kampanja on voimassa maaliskuun 27. päivään asti

Suomiarvat -sivustolla voi hankkia arvontaa varten arpoja maaliskuun loppupuolelle eli 27.3. asti. Lipukkeita pääsee jo keräämään. Se tehdään siten, että pelataan sivustolla olevia luksuspelejä. Näitä pelejä ovat esimerkiksi Viking Runecraft, Moon Princess, Imperial Opera ja Mystery Joker 6000. Kun pelaat jotain näistä peleistä vähintään 20 sentin panoksella ja vähintään 10 euron edestä, saat yhden arpalipukkeen. Ensimmäisen lipun saat heti, kun pelaat yhdenkin kierroksen vähintään 20 sentin panoksella.

Monta luksuspalkintoa

Kampanjan pääpalkintona on luksusmatka Pariisiin. Voittaja saa ottaa mukaan myös ystävänsä. He pääsevät kohteeseen lentämällä yksityisjetillä. Sama luksus jatkuu vielä Pariisissakin, jossa he pääsevät majoittumaan viiden tähden hotelliin.

Vaikka jo voittaisit jotain tässä kampanjassa, ei pelaamista kannata lopettaa. Sinulla on mahdollisuus voittaa useampikin palkinto. Jokainen pyöräytys kampanjaan kuuluvissa peleissä voi tuoda sinulle miniluksuspalkinnon. Niitä ovat iPhone X -puhelin sekä monta muuta upeaa elektroniikkalaitetta sekä bonuspalkintoja. Pariisin matkan lisäksi arvotaan myös Rolex-kello ja 5000 euron arvoinen lahjakori. Tässä kampanjassa eivät palkinnot lopu kesken.

Jopa 100 ilmaista kierrosta uutuuspeliin Sweet Alchemy

Jos haluat olla täysin varma, että voitat, saat halutessasi jopa 100 ilmaista kierrosta. Jos pelaat vähintään seitsemänä päivänä tämän kampanjan aikana, sinun arpalipukkeesi tuplataan. Sen päälle saat vielä 20 – 100 ilmaista kierrosta uutuuspeliin Sweet Alchemy. Mitä enemmän pelaat, sitä enemmän saat ilmaisia kierroksia. Saat mahdollisuuden olla yksi ensimmäisistä tämän uutuuspelin pelaajista.

Suomiarvat_luksusmatka_Pariisiin

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.