Voita liput Kolikkopelien pikkujouluihin, joissa esiintyvät Mira Luoti ja Emppu Suhonen!

Pikkujoulukausi on jo vähitellen käynnistymässä. Tuntuu, että kausi alkaa joka vuosi yhä aiemmin. Kolikkopelit -sivuston pikkujouluja vietetään kuitenkin vasta kun on joulukuu. Mutta niitä varten pitää alkaa jo valmistautumaan. Jotta saisit mahdollisuuden päästä mukaan näihin huikeisiin pikkujoulubileisiin, pitää sinun jo nyt liittyä mukaan sivuston pikkujoulukampanjaan. Aikaa alkaa nyt maanantaina 21. lokakuuta ja loppuu tämän viikon sunnuntaina 27. lokakuuta. Siihen mennessä saat tietää, että oletko yksi voittajista. Kisan voittajana voitat liput kahdelle Kolikkopelien pikkujouluihin, jotka järjestetään Helsingissä 5. joulukuuta 2019. Siellä esiintyvät Mira Luoti sekä Emppu Suhonen. Palkintoja ropisee muillekin sijoille sijaan 10 asti. Heille on tiedossa GoGift-lahjakortteja sekä ilmaiskierroksia. Aloita jo tänään eli tavoittele sitä kisan suurinta onnenkierrosta!

Pelaa kampanjapelejä ja tavoittele suurinta kierrosvoittoa!

Pelit, joita pelaamalla voi tässä kisassa voittaa, ovat kolikkopelejä nimeltään Hugo’s Adventure, Fire Joker, Bonanza, Moon Princess, Starburst, Gonzo´s Quest, Extra Chilli, Who Wants To Be A Millionaire ja Rise of Olympus. Sinun pitää yrittää saada jossakin näistä peleistä yksi suuri kierros. Se on silloin sinun oma onnenkierroksesi. Se voitto tasoitetaan panokseen nähden, joten voit pelata huoletta vaikka pienilläkin panoksilla. Pienin mahdollinen panos on vain 10 senttiä. Aikaa sen suurimman kierroksen saamiseen on koko tämä viikko eli sunnuntaihin asti. Ja se aika alkoi vasta tänään maanantaina.

Liput Kolikkopelien pikkujouluihin Helsinkiin 5. joulukuuta

Kun saat koko kisan suurimman tasoitetun kierroksen, voitat kaksi lippua Kolikkopelien pikkujouluihin. Ne järjestetään Helsingissä 5. joulukuuta. Siellä esiintyvät Mira Luoti sekä Emppu Suhonen. Paikalla on myös taitava baarimikko ja tarjolla on tietysti jouluisia herkkuja. Jaossa on myös muita palkintoja. Niitä jaetaan sijaan 10 asti. Toiselle sijalle tullut pelaaja voittaa 100 euron arvoisen GoGift -lahjakortin. Kolmas sija voittaa 100 ilmaiskierrosta. Loput sijat sijaan 10 asti voittavat myös ilmaiskierroksia, joita jokainen saa 50 kappaletta. Kaikki ilmaiskierrokset saadaan tuottajan Net Entertainment suosittuun kolikkopeliin nimeltään Starburst.

Kolikkopelit ja pikkujoulut

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.