Voita LeoVegasilta 10 000 euron arvoinen matka jonnekin maailman 7 uudesta ihmeestä!

Tiedät varmasti mitkä ovat maailman seitsemän ihmettä? Nyt on valittu tähän päivään sopivat maailman 7 uutta ihmettä. Sinulle on annettu mahdollisuus voittaa matka jonnekin niistä, kun osallistut LeoVegasilla juuri meneillään olevaan kampanjaan. Voittajana pääset valitsemaan näistä seitsemästä vaihtoehdosta yhden ja pääsette ystäväsi kanssa matkaamaan sinne. Matkan arvo on 10 000 euroa. Samalla arvotaan myös 10 kappaletta 1000 euron käteisvoittoja.

Tässä ei ole kyse vain yhdestä arvonnasta. Ensimmäinen matka arvotaan jo tämän viikon jälkeisenä maanantaina eli 27.8.2018. Samat palkinnot arvotaan sen jälkeen vielä kolme kertaa, joten kampanjan lopuksi on neljä onnekasta voittanut matkan valitsemaansa uuteen ihmeeseen sekä 40 onnekasta on voittanut 1000 euron suuruisen käteisvoiton. Pääset aloittamaan arpojen keräämisen, kun klikkaat esimerkiksi tässä alla olevaa LeoVegasin logoa!

Saat joka päivä yhden ilmaisen arvan

Voita kerätä arpoja yhden päivän aikana yhteensä 10 kappaletta. Yhden niistä saat halutessasi täysin ilmaiseksi, kun kirjaudut LeoVegas -tilillesi matkapuhelimen kautta. Voit tehdä sen joka päivä. Loput päivän arvat voidaan hankkia pelaamalla sivustolla olevia 7 Suosikkia -kategorian pelejä. Jokaista 100 euron pelaamista kohden saa yhden arvan. Tämän kategorian pelit ovat nimeltään Immortal Romance, Jack and the Beanstalk, Big Bad Wolf, Golden Fish Tank, Wild Toro, Wolf Gold ja Book of Dead.

Huikea matka jonnekin maailman 7 uudesta ihmeestä

Joka viikon päätteeksi arvotaan kahden hengen matka. Voittajana pääset valitsemaan mihin tämä matka näistä seitsemästä kohteesta kohdistuu. Vaihtoehdot ovat Chichén Itzá(Meksiko), Kristus-patsas(Brasilia), Colosseum(Italia), Taj Mahal(Intia), Kiinan muuri(Kiina), Petra(Jordania) ja Machu Picchu(Peru).

Jokaisen matkan arvo on 10 000 euroa. Matkalle ei tarvitse lähteä heti. Se pitää tehdä vuoden kuluessa siitä, kun tämä kampanja on ohi. Voitto sisältää menopaluu -lennot voittajan valitsemaan kohteeseen. Lentokentältä saadaan kuljetukset hotelliin. Hotelli on viiden tähden hotelli ja siinä yövytään viisi yötä. Ja tietysti voitto pitää sisällään myös retken valitun kohteen ihmeeseen. Voittajalle on tiedossa myös taskurahaa. Jos käy niin, että et mitenkään löydä aikaa tälle matkalle, saat matkan sijaan valita myös 10 000 euron käteisvoiton.

Jokaisen viikon jälkeen arvotaan matkan lisäksi myös 10 muuta palkintoa. Ne kaikki ovat 1000 euron käteisvoittoja. Tämä kampanja alkoi vasta eilen maanantaina eli 20.8.2018. Tiedossa on yhteensä neljä kampanjaviikkoa. Viimeisen viikon palkintojen arvonta suoritetaan 17.9.2018.

LeoVegas_uudet_7_maailman_ihmettä

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.