Voita Kolikkopelit -sivuston turnauksesta liput Vesku Loirin kirjakekkereihin!

Kesälomat alkavat olla jo lähes jokaisella ohi ja kannattaa alkaa jo suunnitella syksyksi mukavaa tekemistä. Yksi kiva vaihtoehto on nyt ensin liittyä mukaan tähän Kolikkopelit -sivuston turnaukseen ja voittaa siitä syksyksi mukavaa tekemistä. Kyseessä on turnaus, johon ehtii mukaan vielä tämän viikon sunnuntaihin 11. elokuuta asti. Turnauksessa pelataan kolikkopelejä nimeltään Starburst, Fire Joker, Gonzo´s Quest, Dead or Alive 2, Who Wants to Be a Millionaire ja Viking Runecraft. Voittaja on se, joka saa suurimman tasoitetun voiton yhdellä pelikierroksella. Hän voittaa liput Vesku Loirin kirjakekkereihin. Myös muita sijoja palkitaan. Esimerkiksi sijat 2. ja 3. voittavat Veskun kirjan, jonka hän on signeerannut. Tiedossa on myös ilmaiskierroksia peliin Starburst. Liity mukaan ja klikkaa vaikka ensin tässä alla olevaa Kolikkopelit -sivuston logoa!

Klikkaa mukaan turnaukseen ja yritä saada suuri tasoitettu voitto!

Kun olet klikannut tämän viikon turnausta, voit aloittaa turnauspelien pelaamisen vaikka heti. Pelit ovat nimeltään Starburst, Fire Joker, Gonzo´s Quest, Dead or Alive 2, Who Wants to Be a Millionaire ja Viking Runecraft. Niissä pitää saada yksi mahdollisimman suuri voitto. Se suhteutetaan panokseen, joten voit pelata pelejä vaikka turnauksen minimipanoksella. Aikaa on vielä tämän viikon sunnuntaihin 11. elokuuta asti!

Vesku Loirin kirjakekkerit järjestetään 29. syyskuuta Helsingissä!

Tämän turnauksen pääpalkinto on liput eli kaksi lippua Vesku Loirin kirjakekkereihin. Vesku julkaisee oman elämänkertansa 12. syyskuuta ja nämä kekkerit järjestetään 29. syyskuuta. Paikkana on Helsinki. Näissä kekkereissä on mukana Loirin lisäksi myös Jari Tervo. Paikalla on myös baarimikkoja, jotka loihtivat vieraille mahtavia juomia. Tarjolla on myös ruokaa, musiikkia sekä kokonaisuudessaan loistava ilta!

Toinen ja kolmas sija voittavat tämän Vesku Loirin elämänkertakirjan, jonka Vesku on signeerannut. Sijat 4. -10. voittavat myös palkinnon. He kaikki pääsevät nauttimaan ilmaisesta pelaamisesta eli he voittavat ilmaiskierroksia peliin Starburst. Niitä on kaikille tiedossa yhtä paljon eli 50 kappaletta. Kaikille voittajille tullaan ilmoittamaan voitoista henkilökohtaisesti.

Kolikkopelit - Vesku Loirin kirjakekkerit

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.