Voita Kolikkopelit -sivuston heinäarpajaisista jopa 9000 euron voitto!

Arpajaiset ovat nettikasinomaailman yksi suosituimmista asioista. Niitä ei ole aina tarjolla, mutta nyt on, jos menet Kolikkopelit -sivustolle. Siellä ollaan juuri tällä hetkellä keräämässä arpoja heinäarpajaisten merkeissä. Arpojen kerääminen on jo itsessään todella mukavaa ja varmasti myös jännittävää, koska pääset näissä merkeissä pelaamaan kahta monella lailla jännitystä tuovaa kolikkopeliä. Pelit ovat nimeltään 9 Pots of Gold tai 9 Masks of Fire. Ehkä pelien edessä oleva luku 9 on ollut syynä siihen, että voitettavana ei ole esimerkiksi 1000 euron päävoittoja, vaan peräti 9000 euron päävoitto. Sellaista ei jaeta vain yhdelle arpajaisissa onnekkaalle pelaajalle, vaan peräti yhdeksälle onnekkaalle. Onkohan onnekkaiden määräkin tullut näiden pelien alussa olevasta luvusta 9? Ainakin se on paras yksi luku, joka voidaan nollien eteen pistää.

Aloita ensin sillä, että kirjaudut sisään ja ilmoittaudut mukaan!

Heti kun olet Kolikkopelit -sivustolla sisällä ja ilmoittautunut tähän mukaan, voit aloittaa arpojen keräämisen. Niitä kerätään vielä usean päivän ajan sinne ensi viikon lauantaihin asti eli lähes viikon verran vielä. Niitä on saattanut alkaa keräämään vasta tämän viikon perjantaina eli pari päivää sitten. Ehdit vielä saamaan muut kiinni. Tai jos pidät itseäsi onnekkaana, yksikin arpa voi voittoon riittää. Ainakin se riittää, että pääset tähän arvontaan mukaan.

Aloita arpojen kerääminen siten, että käynnistä toinen näistä arpajaisten peleistä. Pelien nimet jo paljastettiinkin tässä alussa. Kierrätä peleissä 9 euroa, ja saat arvan. Se on näin helppoa ja yksinkertaista. Luku 9 tulee esille näköjään tässäkin, mutta onneksi ilman yhtäkään nollaa perässä.

Voita 9000 euroa tai vaikka 999 euroa tai 99 euroa!

Kaikki tässä arvonnassa jaettavat voitot ovat hyviä. Voit voittaa voittajana vähintään 99 euroa. Sellainen määrä arvotaan tässä 99 kertaa. Toiseksi suurin voitto voi olla 999 euroa, joka arvotaan tässä yhdeksän kertaa. Suurin voitto on jo kerrottu alussa. Se on 9000 euroa, jonka tulevat voittamaan arvonnassa myös yhdeksän onnekasta. Nämä ovat kaikki käteisvoittoja, joten ne ovat heti voittajien vapaassa käytössä!

Kolikkopeli ja heinäarpajaiset

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.