Voita Kolikkopelit -sivustolta kahden hengen matka Irlantiin!

Irlannista tulevat usein mieleen viikingit, jotka noin 700 vuotta sitten vierailivat siellä usein. Ei ihme, että samoissa maisemissa on myös kuvattu Vikings -sarjaa. Samasta aiheesta on myös tuotettu kolikkopeli, jota päästään pelaamaan Kolikkopelit -sivustolla. Samalla kun pelaat tätä peliä ja teet sen vähintään 20 euron edestä, saat kaksi arpaa. Voit pelata myös sivustolla olevia muita pelejä ja saat yhden arvan jokaista kierrättämääsi 20 euroa kohti. Arvoilla pääset mukaan arvontaan, joka suoritetaan tämän kampanjan päättymisen 12. joulukuuta jälkeen! Arvonnan palkintona on kahden hengen luksusmatka Irlantiin. Matkan aikana päästään mm. vierailemaan Vikings -sarjan kuvauspaikoille! Tiedossa on myös viskinmaistelua ja 2000 euron arvoinen matkakassa!

Klikkaa osallistumisnappia ja pelaa vähintään 20 eurolla

Sen jälkeen kun olet klikannut Kolikkopelit -sivustolla tämän kampanjan osallistumisnappia, riittää kun menet pelaamaan siellä olevia pelejä. Kun olet kierrättänyt niissä 20 euroa, saat ensimmäisen arpasi. Jos kierrätät 20 euroa pelissä Vikings, saat kerralla kaksi arpaa. Saat tästä pelistä päivässä korkeintaan 100 arpaa ja muissa peleissä päivässä korkeintaan 50 arpaa. Aikaa arpojen keräämiseen on 12. joulukuuta asti tai Suomen aikaa oikeastaan vielä noin tunti sen päälle eli 13.12. kello 00:59 asti. Kun kampanja on ohi, on aika järjestää arvonta!

Kahden hengen luksusmatka Irlantiin

Arvonta suoritetaan 48 tunnin kuluessa siitä, kun arpojen kerääminen loppuu. Pääpalkintona on kahden hengen luksusmatka Irlantiin. Tämä voittopaketti kahdelle hengelle sisältää:

– Lennot kahdelle Dubliniin
– Yksityisen kuljetuksen kentältä hotellille ja tietysti takaisin
– Hotellimajoituksen kolmeksi yöksi viiden tähden hotellissa
– Tutustumisen Vikings -sarjan kuvauspaikoille
– Tunnin lentoajelu Dublinin yllä sekä Guinnes -järven maisemissa
– Viskinmaistelua
– 2000 euron verran käyttörahaa
– Kahdelle hengelle matkavakuutus
– Sekä tietysti VIP-kohtelua koko matkan ajan

Jos ei jostain syystä pysty lähtemään tällä huikealle matkalle, voi sen vaihtaa 5000 euron käteiseksi. Myös muille on jaossa palkintoja. Niitä saavat kaikki sijoille 2.-49. sijoittuneet. He kaikki tulevat saamaan 50 euroa käteistä rahaa. Pääset keräämään arpoja jo nyt, kun klikkaat esimerkiksi tässä alla olevaa kuvaa!

Kolikkopelit_matka_Irlantiin

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.