Voita Kolikkopelien arvonnasta Weber-kaasugrilli sekä 200 eurolla grilliherkkuja!

Kesällä grillataan ja paljon! Nyt sinulla olisi hyvä tilaisuus päästä tekemään sitä oikein kunnolla ja laadukkaalla grillillä. Kun osallistut Kolikkopelit -sivuston kampanjaan, voit voittaa siitä laadukkaan Weber-kaasugrillin. Eivätkä ne herkut, joita sillä grillaat, jää ainakaan rahasta kiinni. Grillin päälle annetaan vielä grilliherkkuja peräti 200 euron edestä. Löydät tämän kampanjan sivustolta nimeltä Juhannuksen grillihässäkkä. Tämä kampanja on jaettu neljään osaan, joka tarkoittaa sitä, että saat neljä kertaa mahdollisuuden voittaa tämän suuren grillipaketin. Ensimmäinen osa on käynnissä ja sen sisältämiä arpoja ehtii keräämään vielä 26. toukokuuta mennessä. Jokaisella kerralla arvotaan myös kaksi muuta palkintoa. Toinen on 200 ja toinen 100 ilmaiskierrosta kolikkopeliin nimeltä Starburst!

Talleta 10 euroa ja saat arvan!

Kun tämän kampanjan palkinnot kiinnostavat sinua eli haluat, että sinun grillissäsi lämpenee juhannuksen parhaat sapuskat, on ensimmäinen tehtäväsi klikata tämän kampanjan osallistumisnappia. Koska arvontoja on yhteensä neljä kappaletta, pitää sinun tehdä tämä neljä kertaa, jos haluat niistä jokaiseen mukaan. Aina sen jälkeen tehtävänä on enää tallettaa vähintään 10 euroa kerralla. Silloin saat heti yhden arvan. Voit kerätä arpoja rajattoman määrän, joten voit tehdä tällaisen talletuksen niin monta kertaa kuin vain haluat.

Mutta toinen ja kolmas kampanjaviikko tuovat kampanjassa yllätyksen. Silloin päästään kilpailemaan pelaamalla erilaisia turnauspelejä. Ne ovat pelejä nimeltään Starburst, Gonzo´s Quest, Gemix, Fire Joker, Who Wants To Be A Millionaire, Extra Chilli, Viking Runecraft. Niissä on tarkoitus hakea suurinta tasoitettua voittoa yhdellä pelikierroksella.

Voita suuri grillipaketti!

Jokaisella viikolla jaetaan samat palkinnot. Mutta ne jaetaan kahdella eri tavalla, koska kahdella viikolla kerätään arpoja ja kahdella viikolla kisataan. Jokaisen viikon voittaja pääsee grillaamaan oikein kunnolla. Hän voittaa Weber-kaasugrillin sekä sen päälle 200 euron edestä herkkuja, joita voi tällä grillillä grillata. Jokaisen viikon kaksi muuta voittajaa voittavat ilmaiskierroksia. Toinen voittaa niitä 200 kappaletta ja toinen 100 kappaletta. Kaikki ilmaiskierrokset päästään pelaamaan todella suositussa kolikkopelissä nimeltään Starburst.

Kolikkopelit - Nappaa itsellesi grillivarusteet

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.