Voita Kolikkopeleiltä Veskun Etukenon lisävoittona esimerkiksi Sonyn 55” 4K HD Smart LED -televisio!

Nyt on saatu Kolikkopelit -sivustolle sellainen kenovalvoja, että kenota voisi vaikka leikkirahalla. Mutta sitä ei kannata eikä voikaan tehdä, koska jaossa vaikka ja mitä mahtavia palkintoja. Valvoja on ainakin Suomen suosituin viihde-esiintyjä Vesa Matti Loiri, joka on innoittanut antamaan tälle kenoarvonnalle nimen Veskun Etukeno. Tässä kenossa monia asia on toisin kuin yleensä. Siinä voi voittaa myös silloin, kun yksikään valituista numeroista ei osu oikeaan. Ja tästä kenosta voi voittaa jopa miljoona euroa!

Koska tämä keno on ihan uuden karhea, on sen aloitukseen lisätty lisäpalkinnon jako. Sitä varten saadaan kerätä arpoja mukavalla tavalla eli osallistumalla mukaan tämän Veskun Etukenon arvontaan. Kun on tammikuun viimeinen päivä, arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken Sonyn 55” 4K HD Smart LED -televisio!

Osallistu arvotaan pelaamalla uutta Veskun Etukenoa

Tämän kampanjan kuvassa on kuuluisa viihde-esiintyjä Vesa Matti Loiri. Hänen kuvansa ei ole siinä vain keräämässä katseita. Nimittäin koko tämä kampanja perustuu Kolikkopelit -sivustolle tulleeseen uuteen kenopeliin, joka on nimetty hänen mukaansa. Kenon nimi on siksi Veskun Etukeno. Tähän kenoon voi liittyä mukaan vaikka joka neljäs minuutti ja siitä voi voittaa jopa miljoona euroa. Nyt kun keno on uusi, on sen kunniaksi järjestetty vielä ylimääräisen palkinnon arvonta. Siihen saa hankittua arpoja aina kun liittyy mukaan Veskun Etukenon arvontaan. Arpoja ehtii keräämään tammikuun loppuun asti. Arvonnassa arvotaan Sonyn 55” 4K HD Smart LED -televisio.

Liity mukaan tammikuun loppuun mennessä myös toiseen arvontaan

Samalla kun keräät arpoja Veskun Etukenossa, kannattaa kerätä Kolikkopelit -sivustolta myös toista arvontaa varten tarjolla olevia arpoja. Se on nimeltään Pirtsakka Suomi -arvonta, jossa jokaista tallentamaa 10 euroa kohti saa yhden arvan. Sen ehtii tehdä myös tammikuun loppuun asti. Tässä arvonnassa arvotaan tuotelahjoja sekä ilmaiskierroksia. Pääpalkinnot ovat Innolux Turbo High -kirkasvalolamppu, Moccamaster -kahvinkeitin sekä 12 pakettia Juhla Mokkaa. Ilmaiskierroksia jaetaan 100 ja 50 kappaletta peliin Fire Joker.

Kolikkopelit_voita_kahvinkeitin_ym

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.