Voita Casilandolta lippuja vuoden 2018 jalkapallon MM-kisoihin!

Vuoden 2018 jalkapallon MM-kisat lähestyvät. Niitä pelataan 14.6. – 15.7. Venäjällä. Nyt sinulla on tilaisuus päästä sinne paikan päälle katsomaan kisoja. Casilando järjestää tässä kuussa arvonnan, jonka voittaja pääsee katsomaan sinne Englanti vastaan Panama -ottelua, joka käydään kesäkuun 26. päivänä. Tämä voitto tarkoittaa paljon muutakin kuin liput otteluun. Sen arvo on 4000 euroa. Voittaja saa ottaa mukaansa myös ystävän. Heille tarjotaan lennot, majoitus ja otteluliput.

Tässä kuussa on tiedossa myös muita etuja kuten bonuskierroksia, mysteeribonuksia ja muita sähköpostitarjouksia. Siksi kannattaa pitää Casilandoa silmällä koko loppukuun ajan sekä lukea sähköpostia säännöllisesti, koska sinnekin saattaa kilahtaa tarjouksia tämän kuun aikana. Kuu on jo loppupuolella, mutta vielä ehdit mukaan arvontaan ja saamaan etuja. Pääset nopeasti Casilandolle, kun klikkaat alla olevaa sivuston logoa tai linkkiä ”Pelaa nyt”.

Talleta vähintään 100 euroa

Vaikka kuu on jo lopussa ja arvonta suoritetaan pian, ehdit vielä hyvinkin mukaan arvontaan. Tänään on vasta tiistai, joten sinulla on aikaa vielä sunnuntaihin 27.5. asti. Kun sitä ennen talletat sivustolle vähintään 100 euroa, pääset osallistumaan arvontaan. Sen jälkeen sinun pitää vielä kerätä arpoja siten, että saat niitä aina yhden jokaista oikealla rahalla panostamaasi 100 euroa vastaan. Palkintona on huikea matka vuoden 2018 jalkapallon MM-kisoihin, joten tähän arvontaan kannattaa panostaa oikein kunnolla. Jos olet voittaja, saat ottaa mukaasi matkakumppanin. Teille maksetaan lennot, majoitus sekä saatte otteluliput peliin, jossa pelaavat vastakkain Englanti ja Panama. Tämä jännittävä ottelu käydään 26.6.2018.

Tässä kuussa on tiedossa paljon muitakin etuja

Tässä kuussa Casilando tarjoaa paljon muutakin kuin tämän arvonnan. Niitä ovat esimerkiksi bonuskierrokset ja mysteeribonukset. Voit saada niistä tiedon myös suoraan sähköpostiisi. Jos et ole sitä vähään aikaan tarkistanut, kannattaa se tehdä nyt, koska kuu alkaa olemaan jo loppupuolella.

Liity Casilandon jäseneksi, jolloin saat mm. 10 täysin ilmaista kierrosta

Ehdit vielä mukaan, vaikka et olisi vielä Casilandon jäsen. Uutena jäsenenä saat paljon muutakin mukavaa, kuin osallistumisoikeuden tähän arvontaan. Ensimmäisenä saat 10 ilmaista kierrosta ennen kuin sinun täytyy tehdä ensimmäistäkään talletusta sivustolle. Sen jälkeen saat myös 100 % talletusbonuksen aina 300 euroon asti sekä myös sen päälle ilmaiskierroksia 90 kappaletta. Voi käyttää ilmaiskierrokset monessa eri pelissä, jotka löydät Casilando -sivustolta.

Casilando_10_ilmaiskierrosta_uudelle

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.