Voita Bethardin kampanjasta matka Ecuadoriin!

Onko sinulla kova matkakuume? Siihen voi löytyä nyt kunnon lääke, kun osallistut tähän Bethard -sivustolla meneillään olevaan kampanjaan. Siitä voi nimittäin voittaa matkan kauas Etelän lämpöön. Se paikka ei ole meitä lähelläkään, vaan kohteena on Ecuador. Tämän seikkailuja sisältävä matka on 7000 euron arvoinen. Se ei ole ainoa palkinto, joka tässä kampanjassa jaetaan. Niitä jaetaan 100 kappaletta, joista on tuotelahjapalkintoja ja osa rahaa. Kampanjassa pelataan muutamaa eri kampanjapeliä, joita pelaamalla saa aina yhden arvan 20 euron pelaamista vastaan. Ehdit mukaan vielä ensi viikon maanantaihin 25. maaliskuuta asti. Voit aloittaa osallistumisesi nopeasti ja vaikka samoin tein, kun klikkaat tässä alla olevaa Bethard -sivuston logoa!

Pelaa kampanjapelejä vähintään 20 eurolla ja saat yhden arvan

Tässä kampanjassa kerätään arpoja tulevaa arvontaa varten. Aikaa on vielä ensi viikon maanantaihin 25. maaliskuuta kello 00:59 asti. Arpoja kerätään pelaamalla kampanjan pelejä. Nämä pelit ovat nimeltään Tiki Tumble, Jammin’ Jars, Fat Rabbit, Wild Swarm ja Wild Wheel. Kun pelaat jotakin näistä tai vaikka kaikkia näitä pelejä, saat arpoja. Yhden saa aina silloin, kun olet pelannut niitä 20 eurolla. Kannattaa kerätä arpoja enemmänkin kuin vain sen yksi. Silloin saat paremmat mahdollisuuden palkintojen voittamiseen. Mutta se yksikin riittää, jotta pääset mukaan arvontaan!

Voita 7000 euron arvoinen matka Ecuadoriin tai jokin muu palkinto

Arvonnassa arvotaan 100 palkintoa. Niistä arvokkain palkinto on matka Ecuadoriin. Voittaja pääsee seikkailemaan tällä matkalla peräti 7000 euron edestä. Matkan aikana päästään esimerkiksi käymään viidakossa. Sijat 2.-5. saavat rahaa, joista jokainen saa sitä 500 euroa.

Sijan 5. jälkeen seuraavat sijat sijaan 20. asti saavat tuotelahjapalkintoja. Sijat 6.-10. saavat palkinnon Go Pro Hero 7 Black. Sijat 11.–15. saavat palkinnon Go Pro Hero 7 White. Sijat 16.–20. saavat palkinnon JBL Charge 3 Portable Bluetooth Waterproof Speakers. Tämän jälkeen loput saavat rahaa. Sijat 21.–31. saavat sitä 75 euron edestä, sijat 32.–49. saavat sitä 50 euron edestä ja sijat 50.–100. saavat sitä 25 euron edestä.

Voita Bethardilta matka Ecuadoriin

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.