Voita Bethardilta ilmaisvetoja Super Bowliin!

Nyt on meneillään kunnon Super Bowl -huuma. Se on entistä vahvempana ilmiönä Bethard -sivustolla, jossa on tarjolla ilmaisvetoja jakava kampanja. Se liittyy tietysti samaiseen lajiin, joten kampanjan päättyessä peräti 50 pelaajaa pääsevät tekemään Super Bowlissa ilmaisvetoja. Niitä jaetaan yhteensä 5000 euron edestä. Suurin osa siitä on 1000 euron veto, jonka saa parhaiten pisteitä kerännyt kisaaja. Pisteitä kerätään myös vetojenteon kautta. Yhden pisteen saa aina jokaista yhden euron vetoa vastaan. Veto voi kohdistua mihin tahansa lajiin. Kisa on ohi tämän viikon sunnuntaina 3. helmikuuta kello 21. Voit aloittaa pisteiden keräämisen vaikka sillä, että klikkaat ensin tässä alla olevaa Bethard -sivuston logoa!

Tee urheiluvetoja ja kerää pisteitä parhaiden joukossa

Ennen kuin aloitat vetojen tekemisen, pitää sinun käydä klikkaamassa tämän kampanjan osallistumisnappia Bethard -sivustolla. Sen jälkeen voit aloittaa heti vetojen tekemisen. Ne voivat koskea mitä tahansa lajia, joten voit valita kohteeksi vaikka juuri ne sinun suosikkilajisi. Vedossa pitää olla vähintään kerroin 1.10 ja jokainen euro vedoissa antaa sinulle yhden pisteen. Muista, että niitä pitää tehdä vähintään 20 euron edestä, jonka jälkeen voit kerätä pisteitä vielä niin suurien vetomäärien mukaan kuin haluat. Panoksen pitää olla jokaisessa vedossa vähintään 5 euroa. Aikaa vetojen tekemiselle on tämän viikon loppuun eli sunnuntaihin 3. helmikuuta kello 21 asti!

Voita osa 5000 euron Super Bowl -vedoista

Kun pisteiden kerääminen on ohi, tullaan jakamaan ilmaisvetoja 5000 euron verran. Niillä päästään tekemään vetoja Super Bowlista, koska onhan tässä kampanjassa kyse juurikin tästä lajista. Ilmaisvetoja jaetaan 50 parhaalle pisteidenkerääjälle. Jos olet heistä paras, voitat 1000 euron edestä ilmaisvetoja. Toiseksi parhaalle annetaan 800 euron edestä ilmaisvetoja. Kolmas voittaa niitä 600 euron edestä, neljäs 400 euron edestä ja viides 200 euron edestä. Sijoille 6.-10. on tiedossa 100 euron edestä ilmaisvetoja, sijoille 11.–20. 60 euron edestä ja vielä sijoille 21.–50. 30 euron edestä. Voit olla yksi heistä, jos klikkaat esimerkiksi tässä alla olevaa kuvaa!

Bethard Super Bowl 5000 euron potti

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.