Voita aitio jääkiekkomatsiin Unibetin arvonnassa!

Aitio on jääkiekkomatsin paras paikka. Sieltä näet matsin, saat kisajuomaa ja ruokaa. Ja mikä sen parempaa, että sinne pääsevät myös kaverisi mukaan. Kohteena on tässä kuussa pelit HIFK-KÄRPÄT sekä TPS-PELICANS. Voit osallistua näiden otteluiden aition arvontaan, painamalla tämän kampanjan sivuilla olevaa jompaakumpaa keltaista nappia. Kampanja on jo alkanut, mutta arpoja voi hankkia vielä 25.2.2018 klo 23:59 asti. Voit hankkia arpoja ihan niin paljon kuin haluat. Yhden arvan saat aina, kun lyöt 5 euron edestä vetoa jääkiekkoon liittyen. Mukaan pääset heti! Jos et ole vielä Unibetin jäsen, se onnistuu helposti.

Aitioon voi ottaa mukaan jopa 10 kaveria

Tästä palkinnosta ei tarvitse nauttia yksin. Voittajana pääset kokemaan aition tunnelman ja hemmottelun jopa kymmenen valitsemasi kaverin kanssa. Saatte katsella yhdessä ottelua sekä nauttia ruuasta ja kisajuomista. Tämä tulee varmasti olemaan sinulle ja kavereillesi kaikkien aikojen paras jääkiekkokokemus. Se ei vaadi muuta, kuin ainakin yhden vedon jääkiekosta sekä hyvää arpaonnea. Mutta mitä enemmän 5 euron vetoja tekee, sitä enemmän arpoja saa ja onni on sitä enemmän myötä arvonnassa.

Tarkemmat säännöt, jotta kaikki onnistuu niin kuin pitää

Tämän 5 euron jääkiekkoon liittyvän vedon täytyy olla vähimmäiskertoimella 1,4. Mukana ovat niin yksittäiset kuin yhdistelmävedot. Jos voitat tämän kisan arvonnassa, et voi siirtää sitä jonkun toisen nimiin. Mutta kukapa ei pääsisi paikalle, kun siellä odottaa mahtavan ottelun lisäksi lähes kuninkaallinen kohtelu. Aitioita arvotaan kahteen eri otteluun. Se ei varmasti ole monelle vaikea päätös, että kummassa näissä on se ottelupari, joiden kamppailun haluaa nähdä. Mutta mikään ei estä osallistumasta kummankin aition arvontaan.

Unibetin jäseneksi liittyminen

Tähän arvontaan ehtii vielä mukaan, vaikka ei olisi vielä edes Unibetin jäsen. Jäsenyys hoituu helposti ja sen pääsee tekemään esimerkiksi klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Kun menet Unibetin sivuille, näet heti että siellä saat pelata netin kautta pelattavia pelejä lähes kaikkeen liittyen mitä mieleen tulee. Se tarkoittaa uudelle jäsenelle myös sitä, että saat tervetuloedun niitä pelejä varten joista pidät. Sellainen on esimerkiksi Starttipaketti vedonlyöntiin, Starttibonus kasinopeleihin, pokeribonus sekä paljon muuta. Niitä on niin paljon, että sinne pitää mennä itse valitsemaan juuri se haluamansa bonus. Samalla voit käydä napsauttamassa keltaista nappia, jolla ilmoitat itsesi myös tähän kampanjaan, jossa arvotaan kaksi aitiota.

Unibet_starttipaketti_vedonlyontiin

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.