Vietä vuoden 2018 loppuhetket Unibetin 50 000 euron turnauksessa!

Vuodesta 2018 ei ole enää montaa päivää jäljellä, mutta lyhyessäkin ajassa ehtii paljon. Unibet ehtii siinä ajassa järjestää turnauksen, jossa jaetaan huikea 50 000 euron potti! Tai oikeastaan, jotta sinä saat kunnon mahdollisuuden voittoon, saat aikaa vielä muutaman päivän ensi vuoden puolellakin. Voit osallistua tähän turnaukseen jo nyt ja viettää vuoden 2018 viimeisiä hetkiä oikein mukavasti ja voit vielä jatkaa niitä hetkiä vuoden 2019 neljänteen päivään asti. Kisassa ei ole vain muutamaa voittajaa, vaan heitä tulee olemaan peräti 500 kappaletta. Mutta myös pottikin on suuri, joten jos olet koko turnauksen voittoja, saat 10 000 euron voiton! Pääset mukaan vaikka nyt, kun klikkaat esimerkiksi tässä alla olevaa Unibetin logoa tai saman alueen oikeassa reunassa olevaa linkkiä ”Pelaa nyt”!

Osallistu ja pelaa kampanjapelejä vähintään yksi kierros

Osallistuminen on helppoa ja se ei vie kauaa aikaa, jos se on toiveena. Sen jälkeen, kun olet käynyt klikkaamassa itsesi mukaan tähän turnaukseen, pitää sinun pelata jotain kampanjaan kuuluvaa peliä vain yhden kierroksen verran. Panoksen pitää olla minimissään vain 20 senttiä. Voit pelata halutessasi enemmänkin, koska tuskin pystyt jättämään viihdyttävää pelaamista vain yhteen kierrokseen. Pelit, jotka kuuluvat tähän kampanjaan, ovat nimeltään Moon Princess, Rise of Olympus, Reactoonz, Troll Hunters ja Iron Girl. Turnauksessa pärjää sillä, että saa yhdellä kierroksella suuren voiton eli vain yksi pelaamasi eli se suurin kierros on mukana tässä turnauksessa. Aikaa pelata tämä kierros on 4.1.2019 mennessä! Ja panoksen suuruudella ei ole merkitystä, koska tämä voitto suhteutetaan panokseen!

Jaossa on 500 parhaalle kisaajalle 50 000 euroa

Kun olet saanut sopivan suuren voiton, voit alkaa jännittämään oletko 500 parhaan joukossa. Koska näin moni voittaa, olet aika suurella todennäköisyydellä mukana palkintojenjaossa, jos olet saanut mukavavan suuren voiton kampanjan peleissä. Rahaa jaetaan yhteensä 50 000 euroa. Kaikista suurin osa siitä on 10 000 euroa ja toiseksi suurin 5000 euroa. Muita voittoja jaetaan väliltä 10 – 2500 euroa!

Unibet_UV_turnaus

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.