Vietä pääsiäisen loppu Bethardin pääsiäisrahasateessa!

Tänään on vielä pääsiäisen viettoa tiedossa. Sen voi viettää oikein kunnon pääsiäismäisissä hetkissä, kun menee Bethard -sivustolle. Siellä on meneillään sade, jossa sataa rahaa pääsiäisen kunniaksi. Eikä tämä sade lopu vasta kun tämän päivän jälkeen, joten ehdit tämän sateen alle vielä koko tämän päivän ajan. Sade loppuu vasta ensi yönä eli 23. huhtikuuta kello 00:59. Pääset mukaan, kun klikkaat ensin ”Osallistu nyt” -nappia jossakin tämän kampanjan peleissä. Kun sen jälkeen pelaat niitä, voit yllättäen saada rahasateen päällesi. Rahaa on jaossa yhteensä 70 000 euroa ja siitä irtoaa osia ihan milloin tahansa jollekin pelien pelaajille, ehkäpä juuri sinulle!

Klikkaa jossakin kampanjapelissä osallistumisnappia!

Pääset mukaan tähän pääsiäisen rahasateeseen siten, että klikkaat ensin jossakin tämän kampanjan pelissä osallistumisnappia. Pelejä löytyy useampi ja ne ovat nimeltään Champions of Rome, Dwarf Mine, Vikings Go Berzerk, Valley of the Gods ja Easter Island. Osa ei liity mitenkään pääsiäiseen, mutta niistä saatavat ylimääräiset voitot ovat silti tämän pääsiäisen rahasadetta. Voit pelata pelejä vaikka niiden minimipanoksilla kunhan kaikki voittolinjat ovat aktiivisena. Voit pelata näitä pelejä millä tahansa laitteilla eli tietokoneilla, tableteilla ja mobiililaitteilla. Olet kaikilla laitteilla pelatessa mukana tässä kampanjassa. Rahasadetta on tiedossa vielä koko tämän päivän ajan ensi yöhön eli 23. huhtikuuta kello 00:59 asti!

Jaossa 2500 käteispalkintoa ja yhteensä 70 000 euroa!

Tämä sade on melkoinen rankkasade. Se ei ole voittajien mielestä sitä, koska sadetta riittää huikean 70 000 euron edestä. Siitä jaetaan 2500 käteispalkintoa, jotka jaetaan täysin yllättäen, kun pelaa näitä kampanjapelejä. Jaossa on kaksi 2000 euron osaa, kaksi 1000 euron osaa, kaksi 800 euron osaa sekä kaksi 500 euron osaa. Näiden lisäksi on jaossa useampi 300, 250, 150, 100, 75, 50, 35, 30, 25, 20, 15 ja 10 euron käteisvoittoja. Kun kaikki nämä on jaettu, on jaettu yhteensä huikeat 70 000 euroa. Siellä ne jo odottavat sinua, joten kannattaa vaikkapa klikata tässä alla olevaa kuvaa!

Bethard - pääsiäisen rahasade

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.