Videoslotsilla vietetään suurta kesäistä 6000 ilmaiskierroksen juhlaa!

Vielä on kesää jäljellä! Ehkä on vielä tulossa lämpimiä kesäisiä elokuisia iltoja. Lämpimiä hetkiä saat kuitenkin ihan varmasti ilman villasukkia ja saunaa, kun menet Videoslots -nettikasinolle ja siellä meneillään olevaan kampanjaan. Tällä sivustolla nimittäin on alettu juuri tänään viettämään lämpimiä elokuisia juhlia. Sen kerrotaan olevan jotakin kesäistä, vaikka sitä vietetäänkin juuri ennen kuin alkaa elokuun loppupuoli eli 16.–20.8. välisenä aikana. Tänä aikana saat mahdollisuuden voittaa osasi 6000 ilmaiskierroksesta. Niitä on jaossa jokaisena kampanjapäivänä vähän eri tavoilla. Pääset siksi pelaamaan monenlaisia pelejä. Kun lähdet mukaan tähän kampanjaan, saat samalla viettää kesäistä riemujuhlaa, joksi Videoslots näitä juhlia kutsuu. Tämä alkoi jo eilen, mutta sinulla on vielä monta päivää aikaa osallistua.

Torstai 16.8. ja perjantai 17.8.

Tämä kampanja on alkanut eilen eli torstaina 16.8.2018. Voit aloittaa tähän kampanjaan osallistumisen vaikka tänään. Silti sinulla on vielä monta päivää jäljellä, jolloin voit saada osasi jopa 6000 ilmaiskierroksesta.

Tänään eli perjantaina 17.8. on kohteena peli nimeltään ”Fire 88”, jonka tuottaja on Pragmatic Play. Tämä vaatii 100 kierroksen pyöräytystä, joka voi tuoda sinulle 25 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta.

Lauantai 18.8. ja sunnuntai 19.8.

Lauantaina 18.8. on tiedossa Freeroll Battle pelissä ”Zoom”. Tämän pelin on tuottanut Thunderkick. Mukaan pääsee, kun tallettaa silloin vähintään 20 euroa ja kierrättää sen ainakin 200 euron edestä. Lisäksi pitää pyöräyttää peliä vähintään 100 kertaa. Tämä voi tuoda sinulle osuuden 3000 ilmaiskierroksesta.

Sunnuntaina 19.8. on kohteena peli nimeltään ”Aloha: Cluster Pays”, jonka tuottaja on NetEnt. Mukaan pääsee, kun tallettaa vähintään 10 euroa. Tähän peliin voi silloin saada 25 ilmaiskierrosta.

Maanantai 20.8.

Maanantaina 20.8. voi myös voittaa toisen osan 6000 ilmaiskierroksesta eli osan 3000 ilmaiskierroksesta. Silloin kohteena on peli nimeltään ”Birds on a Wire”, jonka on tuottanut Thunderkick. Tämäkin on Freeroll Battle. Kumpikin Freeroll Battle käydään kello 18 ja 22 GMT välisenä aikana.

Nämä kahden päivän 3000 ilmaiskierrosta jaetaan siten, että yksi saa siitä 200 kierrosta. Siitä saavat osansa myös 245 muuta osallistujaa. Toiseksi tulleelle on siitä vielä tiedossa 100 ilmaiskierrosta, kolmannelle 50 kierrosta. Viimeiset sijatkin saavat vielä muutaman kierroksen, joten aika moni osallistuja tulee olemaan tämän juhlan jälkeen hyvin onnellinen. Sinäkin pääset mukaan, kun esimerkiksi klikkaat tässä alla olevaa kuvalinkkiä!

VideoSlotsilla_vietetään_ ilmaiskierrosten_juhlaa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.