Vera & John -sivuston Kymppikerho tarjoaa apua kaamokseen jakamalla ilmaiskierroksia!

Suomessa on meneillään ehkä vuoden pimein ja synkin kuukausi. Sekään ei auta yhtään, että on paljon normaalia lämpimämpää kuin marraskuussa on yleensä. Sen takia ei monessakaan paikassa ole vielä lunta valaisemassa tätä pimeää aikaa. Joulukuussahan pitää sitten olla lunta! Nyt on kuitenkin vielä marraskuu, mutta siitä tulee selviämään paljon paremmin kun saa apua Vera & John -nettikasinon Kymppikerholta. Se tarjoaa virkistystä ja valoa 20. marraskuuta asti.

Siihen asti jokainen tulee saamaan vaikka joka päivä ilmaiskierroksia. Niitä varten ei tarvitse tehdä kuin pieniä talletuksia, jotka ovat joko 10 tai 20 euroa. Ilmaiskierroksia saadaan kolmeen erikoiseen peliin, joten samalla saadaan kokea uutuuden viehätystä. Tänään maanantaina 12. marraskuuta saat 10 euron talletuksella 10 ilmaiskierrosta peliin nimeltä Wild Nords!

Saat ilmaiskierroksia joka päivä tiistaihin 20. marraskuuta asti

Tämä Vera & John -sivuston Kymppikerho tulee pitämään huolen siitä, että selviät virkeänä ja iloisena marraskuun loppuosaan asti. Ehkä sen jälkeen tulee seuraava virkistys ja piristysruiske jonkin toisen edun kautta. Mutta nyt on aika hyödyntää ilmaiskierroksia 20. marraskuuta asti.

– Tänään maanantaina pitää tallettaa vain 10 euroa, jolloin saadaan 10 ilmaiskierrosta peliin Wild Nords
– Huomenna tiistaina pitää tallettaa 20 euroa ja saa 20 ilmaiskierrosta peliin Erik the Red
– Keskiviikkona pitää tallettaa 10 euroa ja saa 10 ilmaiskierrosta peliin Northern Sky
– Torstaina saa 20 euron talletuksella 20 ilmaiskierrosta Wild Nords

Näin ilmaiskierroksia tullaan jatkamaan vielä yli viikon verran.

Vaatimus on se, että olet jo käyttänyt sivuston tervetuloedun

Ainoa vaatimus, että tähän pääsee mukaan, on se että on jo käyttänyt sivuston tervetuloedun. Se kannattaa tehdä, koska silloin tulee saamaan jonkin edun kolmen ensimmäisen talletuksen päälle. Ensimmäinen niistä antaa bonusrahaa jopa 100 euroon asti. Toisen talletuksen päälle saa sekä bonusrahaa että ilmaiskierroksia sen mukaan kuinka suuren talletuksen tekee. Kolmas talletus antaa 100 % bonuksen 100 euroon asti sekä vähintään 50 euron talletuksella 50 ilmaiskierrosta.

Vera&John_kymppikerho_ilmaiskierroksineen

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.