Vera & John laittoi 30 000 euron juhlat käyntiin koko tammikuun ajaksi!

Tämän vuoden voi aloittaa siten, että osallistuu koko vuoden ensimmäisen kuukauden ajan juhlintaan. Se onnistuu Vera & John -nettikasinolla, jossa voi osallistua koko tammikuun loppuun asti turnauksiin. Käteispotista löytyy yhteensä 30 000 euroa, joka jaetaan perjantaisin, keskiviikkoisin ja tiistaisin alkavissa turnauksissa. Tarjolla on jopa 1500 euron voittoja ja satoja euroja myös muille hyvin sijoittuneille. Kaikki turnaukset alkavat kello 12. Löydät jokaisesta turnauksesta tarkat tiedot Vera & John -sivuston turnaussivuilta. Pääset katsomaan niitä jo nyt, kun klikkaat esimerkiksi tässä alla olevaa sivuston logoa. Tämä kampanja alkoi viime perjantaina 4.1.2019. Viimeinen turnaus on ohi vasta kun kuu vaihtuu helmikuuksi ja on 1.2.2019 kello 12!

Mega-turnauksia on neljä kappaletta

Mega-turnaukset alkavat aina perjantaisin, joten niitä ehditään järjestää tammikuun aikana neljä kappaletta. Näissä turnauksissa jaetaan suurimmat voittopotit, jonka voi jo Mega-sanastakin päätellä. Nämä turnaukset kestävät pisimmän ajan, koska pottikin on suurin. Jokainen niistä kestää viisi päivää eli yhteensä 120 tuntia. Jokaisessa Mega-turnauksessa jaetaan rahaa 50 parhaalle, joista paras voittaa 1500 euroa. Muille sijoille on tiedossa 10–750 euron voittoja.

Midi-turnauksia ja Mini-turnauksia on neljä kappaletta

Kaikki Midi-turnaukset alkavat keskiviikkoisin ja niitä ehditään järjestää neljä kappaletta. Kaikki turnaukset kestävät kaksi päivää eli 48 tuntia. Jokaisessa turnauksessa jaetaan rahaa 50 parhaalle. Turnauksien voittajat voittavat 500 euroa. Muille sijoille on tiedossa 10–300 euron voittoja.

Mini-turnaukset alkavat aina tiistaisin ja ne kestävät vain yhden tunnin verran. Niitä järjestetään yhteensä neljä kappaletta. Rahaa jaetaan kaikissa 20 parhaalle. Parhaat voittavat 100 euroa ja muille sijoille on jaossa 10–75 euron voittoja.

Neljä erilaista turnausviikkoa

Vaikka joka viikko alkaa Mega-, Midi- ja Miniturnauksia, on jokainen turnausviikko silti erilainen. Turnausviikkoja on neljä kappaletta. Ensimmäinen viikko alkaa pian olla jo ohi ja silloin turnauksissa voittavat ne, jotka pelaavat eniten kierroksia. Toisella viikolla pärjää tietyn kierrosmäärän aikana voitettujen voittojen yhteismäärällä. Kolmannella viikolla pitää yrittää pelata eniten kierroksia. Neljännelle viikolla pärjää suurimmilla pistemäärillä, joita on saanut kerättyä koko tämän kampanjan aikana.

Vera&John_tammikuun_2019_juhlat_käynnissä

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.