Veikkaa Suomiarvat -sivustolla Euroviisujen TOP3 -lista ja voita osa 20 00 eurosta!

Vuoden 2018 Euroviisut ovat jo käynnistyneet. Viime vuoden voittaja tuli Portugalista, joten viisukisat käydään nyt Portugalissa Lissabonissa. Meidän mahtava Saara Aalto on voittanut siellä jo paikkansa Finaalin. Voittaako kenties Suomi koko kisan vai onko sinulla jokin toinen maa voittajaehdokkaana?

Kun kerrot Suomiarvat -sivustolle oman ehdotuksesi kolmen parhaan kärjestä, voit voittaa oman osasi 20 000 euron potista. Kun osallistut tähän kampanjaan, on Euroviisujen finaalin seuraaminen entistä jännittävämpää. Aikaa veikkaukseen on vielä huomiseen helatorstaihin eli 10.5. asti.

Pääset mukaan, kun pyöräytät Suomiarvat -sivustolla vähintään yhden pyöräytyksen valikoiduissa musiikkiaiheisissa peleissä. Sen jälkeen tehtäväsi on veikata mitkä kolme maata muodostavat viisujen kärkikolmikon. Pääset mukaan, kun klikkaat esimerkiksi tästä alla Suomiarpojen logoa tai linkkiä ”Pelaa nyt”.

Voit voittaa osuuden 20 000 euron potista

Kun olet pyöräyttänyt ainakin kerran yhtä Suomiarvat -sivuston musiikkipeliä, voit tehdä veikkauksesi. Jos kaikki kolme näistä veikkaamastasi maista osuu oikein, saat jakaa kaikkien muidenkin mahdollisesti oikein veikanneiden kanssa 10 000 euroa. Jos olet ainoa, joka veikkaa oikein, voitat koko 10 000 euron potin yksin. Jos osaat veikata vain kaksi parasta oikein, saat silloin jakaa 5000 euron muiden oikein veikanneiden kesken. Jos veikkaat oikein vain voittajaa, saat silloin jakaa 5000 euroa muiden mahdollisten oikein veikanneiden kesken. Aikaa on vielä huomiseen asti, joten kannattaa tehdä se jo piakkoin.

Tarjolla on myös jopa 200 ilmaiskierrosta ja 25 euron bonus sekä 3 ylimääräistä arvausta

Kun osallistut tähän Euroviisuihin liittyvään kampanjaan, pääset hyödyntämään muitakin etuja. Jos jatkat tämän kampanjan musiikkipelien pelaamista, voit saada ilmaiskierroksia, bonusrahaa ja jopa kolme ylimääräistä arvausta Euroviisujen kärkikolmikosta. Kun pelaat pelejä vähintään 50 euron edestä, pääset kiipeämään palkintotikkaita. Mitä enemmän pelaat, sen ylemmäs niitä pääset ja sitä enemmän saat näitä muitakin palkintoja.

Kannattaa erityisesti hankkia näitä ylimääräisiä arvauksia, koska voit silloin päästä mukaan monen rahasumman arvontaan, kun saat yhdellä arvauksella kaikki oikein. Vain paras arvaus otetaan huomioon. Muista, että jos kukaan ei arvaa oikeita valintoja, voit voittaa koko 20 000 euron potin. Sinun ei tarvitse odottaa voittamaasi summaa kauaa, koska se maksetaan jo 14.5. kello 19 mennessä. Pääset nopeasti alkuun, kun klikkaat tässä alla olevaa kuvaa. Sen kautta olet jo hetkessä Suomiarvat -sivustolla ja lähempänä Euroviisukampanjan voittoja.

Suomiarvat_Euroviisut_TOP3_lista

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.