Unohda harmaa sää ja osallistu Suomiarpojen virkistävään käteissateeseen!

Harmaa ja sateinen marraskuu ei varmasti houkuttele ulos. Sadetta on luvassa myös Suomiarvat -sivustolla, mutta sellaista jonka alle menee mielellään kastumaan. Se saa unohtamaan koko kurjan ulkoilman, kun tämän sateen aikana paistaa myös aurinko. Tämä sade voi yllättää iloisesti ihan milloin tahansa ja minä päivänä tahansa tämän viikon sunnuntaihin 18. marraskuuta asti. Se yllättää silloin, kun pelaa tämän kampanjan pelejä. Yhden pyöräytyksen aikana voi voittaa kerralla jopa 250 euron käteissateen. Mutta kun voitto tulee, kannattaa jatkaa pelaamista. Käteissade voi vielä sen jälkeen jatkua. Samalla kun odottelet sadetta, pääset mukaan myös päivän arvontaan. Kun olet pelannut päivän aikana tämän kampanjan pelejä vähintään 10 eurolla, voit voittaa tästä arvonnasta Applen luksuspaketin!

Voita yhdellä pelikierroksella jopa 250 euroa

Tämä käteissade saattaa yllättää sinut ihan millä hetkellä tahansa, kun pelaat kampanjaan kuuluvia pelejä. Tällä viikolla se voi tapahtua ihan minä hetkenä tahansa sunnuntaihin asti. Kampanjapelit ovat nimeltään Joker Millions, Empire Fortune, Jungle Books, Dark Vortex, Golden Fish Tank.

Suurin käteissade, jonka alle voit jäädä näitä pelejä pelaamalla, on 250 euroa. Sellainen voi tapahtua kerran. Toiseksi suurin käteissade on 100 euroa ja se voi tapahtua viisi kertaa. 50 euron arvoinen sade tapahtuu jo 16 kertaa. 20 euron arvoinen sade voi sataa 40 kertaa ja vielä 5 euron sade tulee satamaan 130 kertaa.

Bonuksena arvotaan joka päivä Applen luksuspaketti

Jokaisena päivänä tämän viikon ajan tullaan myös järjestämään arvonta. Kun pelaat päivän aikana näitä kampanjapelejä vähintään 10 euron edestä, pääset mukaan tähän arvontaan. Siinä arvotaan Applen luksuspaketti. Paketissa on sisällä iPhone XS MAX 512GB sekä Apple watch series 4 (44m).

Harmaa marraskuu ei lopu tähän viikkoon, mutta ei myöskään Suomiarvat -sivuston käteissade. Tämän kampanjan toinen osa nimittäin alkaa heti ensi viikolla eli maanantaina 19. marraskuuta. Silloin päästään pelaamaan eri pelejä, mutta käteissadetta tullaan saamaan vieläkin suurempina määrinä eli jopa 1000 ja 500 euron arvoisina sateina!

Suomiarvat_marraskuinen_käteissade

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.