Unibet jakaa joulun aikaan 400 000 euron edestä palkintoja!

Joulu on jo ovella ja niin myös tämä Unibetin joulukampanja! Sen aikana tullaan tarjoamaan tuhansia voittomahdollisuuksia. Jaossa on palkintoja peräti 400 000 euron arvon edestä. Kun suoritat kolikkopelejä pelaamalla tehtäviä mahdollisimman vähillä kierroksilla, voit voittaa käteistä tai elektroniikkaa. Voit voittaa kolikkopelejä pelaamalla myös osan 230 000 euron lahjapotista. Tehtävien suoritusten kautta voi voittaa osan myös 100 000 euron potista. Lopuksi Unibet vielä jakaa tämän kampanjan finaalissa luksusloman, joka on matka Malediiveille. Tämä kampanja on toinen osa kolmesta osasta, joista nyt ollaan menossa joulun lähtölaskennassa, joka alkoi tämän viikon maanantaina ja joka loppuu vasta tiistaina 1.1.2019.

Lähtölaskenta jouluun alkoi maanantaina 17. joulukuuta

Lähtölaskenta jouluun on tämän Unibetin kampanjan toinen osa kolmesta osasta. Sen jälkeen on vielä jäljellä Uudenvuodenlupaus. Pääset mukaan tähän osaan, kun pelaat sivustolla olevia kolikkopelejä. Voit pelata ihan mitä tahansa sivustolla olevia kolikkopelejä ja olet mukana palkintojen jaossa, joita voi tipahdella ihan satunnaisesti ihan millä tahansa pyöräytyksellä. Osa tehtävistä taas vaatii annettujen pelien pelaamisen. Tähän kaikkeen pääsee mukaan tiistaihin 1.1.2019 asti ja vaikka tästä hetkestä lähtien!

Suorita kolme vaihetta ja voita osa 400 000 euron arvoisesta palkintopotista

Kampanjan ensimmäisessä osassa on tarkoitus suorittaa kolikkopeleissä olevia tehtäviä mahdollisimman vähillä kierroksilla. Löydät tämän kampanjan sivuilta jokaisen päivän kohdalta ne pelit, joissa tehtäviä voi suorittaa. Samalla näet kuinka paljon palkintopotista jaetaan päivän aikana. Voit myös pelata ihan mitä tahansa pelejä, joka sekin voi antaa sinulle palkintoja tämän kampanjan aikana.

Jaossa on yhteensä 400 000 euron edestä palkintoja. Tehtävien suoritusten perusteella jaetaan käteispalkintojen lisäksi myös elektroniikkapalkintoja. Käteispalkintoja voi yrittää voittaa myös joulusukkaan. Sitä kautta on jaossa yhteensä 230 000 euron potti. Tehtävien suoritusten kautta jaetaan myös 100 000 euron potti. Vielä kampanjan lopuksi päästään kokemaan huipennus, joka tarkoittaa uudenvuoden finaalia. Siinä joku onnekas tulee voittamaan luksusloman Malediiveille. Tässä kampanjassa on tarjolla yli 5000 palkintoa!

Unibet_Lähtölaskenta_Jouluun_400_000_euroa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.