Tee Paffilla ilmainen futisveto ja voita 50 euroa!

Ensi viikonloppuna on tiedossa monta huikeaa futisottelua UEFA Nations Leaguen merkeissä. Paf on päättänyt tuoda siihen vielä paljon lisäjännitystä ja tarjoaa nyt täysin ilmaisen vedon, jonka kohteena ovat viisi viikonloppuna pelattavaa ottelua. Kaikki 10 parhaiten veikannutta voittavat jokainen 50 euroa. Vedon voi tehdä jo nyt ja se ei vaadi kuin sen, että olet ollut sivustolla aktiivinen ainakin viimeisten 30 päivän aikana.

Yksi näistä otteluista on Suomen ottelu Unkaria vastaan. Pääset veikkamaan jokaisen ottelun voittajaa tai tasapeliä. Voit tämän jälkeen myös asettaa tästä oikean vedon ja voittaa vieläkin suuremman voiton. Muista tehdä nämä vedot ennen kuin ensimmäinen vedon kohteista oleva ottelu alkaa. Kaikki ottelut käydään nyt viikonloppuna, jonka jälkeen kaikki voittajat ovat selvillä.

Ennusta viiden ottelun tulos täysin ilmaiseksi

Pääset tekemään tämän ilmaisen vedon täysin ilmaiseksi kunhan olet ollut Paf -nettikasinolla aktiivinen ainakin viimeisten 30 päivän aikana. Veto täytyy tehdä ennen kuin näistä vetojen kohteena olevista otteluista alkaa ensimmäinen. Jokainen ottelu käydään viikonloppuna eli lauantaina 8.9.2018. Koska tämän vedon voi käydä tekemässä jo nyt, kannattaa se tehdä nyt kun se on jo valmiiksi mielessä. Pääset sivustolle, kun esimerkiksi klikkaat tämän sivun alaosassa olevaa kuvalinkkiä.

Suomi saa lauantaina 8.9. vastaansa Unkarin

Vaikka sinua varmasti kiinnostaa eniten, että miten Suomen käy omassa ottelussaan, pitää tässä tietysti olla mukana muitakin otteluita. Niiden avulla saadaan eroteltua ne parhaiten veikanneet. Kaikki ottelut, joiden lopputulosta pääset veikkaamaan, ovat:

Suomi – Unkari
Sveitsi – Islanti
Englanti – Espanja
Viro – Kreikka
Luxemburg – Moldova

Riittää kun valitset jokaisen ottelun kohdalta, että kumpi vaihtoehdoista voittaa vai päättyykö ottelu tasapeliin. Tiedossa on viihdyttävä futislauantai, josta tämä ilmainen veto tekee vieläkin jännittävämmän. Voit tehdä tämän saman vedon tämän ilmaisen vedon päälle myös oikeana vetona. Kerroin nousee tässä aika helposti todella korkeaksi, joten jo parin euron veto voi tuoda sinulle satojen eurojen voiton. Mutta tämä ilmainen vetokin voi tuoda sinulle täysin ilmaiseksi 50 euron voiton!

Paf_ilmainen_veto

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.