Tee Paffilla ilmainen ennuste jalkapallon MM-kisoista ja voita osa 5000 euron potista!

Vuoden 2018 jalkapallon MM-kisat alkavat jo ensi viikolla. Ehdit vielä sitä ennen tekemään oman ennusteesi siitä, että miten kisoissa käy. Saat tehdä sen Paf -sivustolla ilmaiseksi, vaikka ennusteesi hyvin onnistuessa voit voittaa oikeaa rahaa. Sitä jaetaan 5000 euron edestä. Kampanjan nimi on ” WC Freeroll” ja se löytyy sivustolla olevasta Paf Fantasy Sports -osiosta. Siellä on Prediction Games -niminen turnaus, johon voi mennä tekemään omat valinnat.

Kampanjassa ennustetaan ilmaiseksi jalkapallon MM-kisan otteluiden lopputuloksia sekä pelaajiin ja joukkueisiin liittyviä asioita. Pääset mukaan tekemään ennustetta vaikka jo heti, mutta sinulla on siihen aikaa vielä aivan turnauksen loppuhetkiin asti. Pääset aloittamaan nopeasti, kun klikkaat tässä alla olevaa Paf -sivuston logoa tai alueen oikeassa laidassa olevaa linkkiä nimeltään ”Pelaa nyt”!

Tee ennuste ja saat jännittää tuloksia koko kisojen ajan

Tämä Paf -sivuston kampanja tekee MM-kisojen katsomisesta entistä jännittävämpää. Ja vielä kaiken päälle se ei maksa sinulle mitään, vaikka pääset mukaan kisaamaan 5000 euron potista. Se jaetaan parhaiten onnistuneiden ennusteiden kesken. Ensimmäinen peli pelataan jo ensi viikolla eli 14.6.2018. Kisat kestävät 15.7. asti, jonka jälkeen tiedetään, oletko sinä kenties onnistunut ennustamaan pelien kulun parhaimpien joukossa.

Saat onnistuneista ennusteista pisteitä

Tämän kampanjan aikana kerätään pisteitä. Näet kampanjan oikeassa laidassa, että miten pisteitä jaetaan. Jos olet esimerkiksi arvannut oikean maalimäärän kotijoukkueelle, saat siitä yhden pisteen. Samoin jos olet arvannut oikean maalimäärän myös vierasjoukkueelle, saat siitä yhden pisteen. Näistä voit saada pisteitä jo todella suuren määrän, koska jo lohkoja on 8 kappaletta ja niissä pelataan monta ottelua.

Pääset lisäksi ennustamaan mm. pudotuspeleihin liittyviä asioita. Voit valita niissä esimerkiksi joukkueet, jotka pääsevät semifinaaliin sekä ne joukkueet, jotka pääsevät finaaliin. Jos arvaat koko kisojen voittajajoukkueen, saat siitä jo 10 pistettä. Myös semifinaalien oikeista joukkueista saat paljon pisteitä eli 6 kappaletta.

Lopuksi saat vastailla bonuskysymyksiin. Niitä on 21 kappaletta. Jokaisen oikea vastaus antaa sinulle kolme pistettä eli niistäkin voit saada yhteensä jopa 63 pistettä. Kysymykset liittyvät siihen, että kuka annetuista kahdesta pelaajavaihtoehdosta tekee enemmän maaleja kisojen aikana. Jokaisessa kysymyksessä on kaksi pelaajaa. Voit valita niistä toisen, joka tekee mielestäsi enemmän maaleja tai vaihtoehdon, että kumpikin tekee yhtä monta maalia.

Paf_ilmainen_ennuste_futiksen_MM_2018_5000_euroa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.