Tässä sinulle hyvä Chanzzi voittaa 2000 euron arvoinen matka Venäjälle jalkapallon MM-kisoihin!

Vuoden 2018 jalkapallon MM-kisat alkavat jo reilun kahden viikon päästä. Jos sinäkin haluat sinne paikan päälle, antaa Chanz -nettikasino sinulle siihen hyvän mahdollisuuden. Tämä kampanja alkaa perjantaina, kun toukokuu vaihtuu kesäkuuksi. Matkan arvo on 2000 euroa ja se kohdistuu tietysti Venäjälle, jossa nämä kisat järjestetään tällä kerralla. Matka arvotaan 25.6.2018. Koska kisat alkavat jo 14.6. ja kestävät 15.7. asti, pääset katsomaan kisojen viimeisimpiä eli jännittävimpiä otteluita.

Sivustolle on piilotettu erilaisia Venäjään liittyviä merkkejä. Sinun pitää kerätä niistä vähintään 24 kappaletta, jolloin pääset mukaan tämän matkan arvontaan. Kampanjan aikana on tarjolla muitakin etuja. Voit kerätä kampanjan aikana päivittäin 3 erilaista ilmaiskierrosta. Jos löydät Super Chanz -merkin, voitat 50 ilmaiskierrosta. Laitahan päivämäärä 1.6. muistiin. Se on päivä, jolloin voit käynnistää 24 päivän mittaisen merkkien ja ilmaiskierrosten keräämisen.

Kerää vähintään 24 Venäjäaiheista merkkiä

Pääarvonta järjestetään 25.6. eli heti seuraavana päivänä siitä, kun kampanja on ohi. Voit osallistua kampanjaan 1.6.–24.6. välisenä aikana. Jotta pääset mukaan arvontaan, pitää sinun kerätä vähintään 24 Venäjäaiheista merkkiä, joita on piilotettu Chanz -nettisivuille. Heti, kun olet rekisteröitynyt mukaan kampanjaan ja on kesäkuu, voit aloittaa merkkien keräämisen. Kun homma on hoidettu, olet mukana 2000 euron arvoisen matkan arvonnassa. Sen kohteena on tietysti Venäjä ja siellä tänä kesänä järjestettävät jalkapallon MM-kisat. Voit kerätä arpoja useammankin, jos olet oikein ahkerana. Näet kampanjan aikana taulukon, jossa on esillä keräämäsi merkit ja keräämiesi arpojen määrä. Yhden arvan saat todella helposti. Nimittäin jos jaat sivustolla olevan kampanjaesittelyt Facebookissa, saat siitä hyvästä jo yhden arvan.

Tarjolla päivittäin jaossa olevia ilmaiskierroksia

Samalla kun osallistut arpojen keräämiseen, saat mahdollisuuden myös ilmaiskierrosten keräämiseen. Päivittäin on jaossa 3 erilaista ilmaiskierrosta. Sinulla on mahdollisuus löytää Super Chanz -merkki, jolla voitat 50 ilmaiskierrosta. Jos löydät Kaverimerkin, voit silloin ilahduttaa kaveriasi 10 ilmaiskierroksella. 5 pelaajaa voi voittaa kisassa 100 kierrosta lempipeliinsä, joten tässä kampanjassa jaetaan monipuolisella tavalla ilmaiskierroksia. Ilmaiskierroksia eivät koske kierrätysehdot. Kun voitat niillä rahaa, ovat ne heti sinun omiasi. Voit kotiuttaa ne vaikka heti pois sivustolta tai pelata niillä lisää jotain muita pelejä. Ennen ilmaiskierrosten hankkimista sinun pitää muistaa tallettaa sivustolle vähintään 10 euroa, jotta pääset niitä hankkimaan.

Chanz_voita_matka_Venäjälle

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.