Suorita tehtäviä ja voita rahaa Betserillä!

Tämä kampanja on alkanut tänään 1.3.2018 kello 01:00 ja loppuu jo 3.3.2018 kello 00:59. Koska kyseessä on vain pari päivää kestävä kisa, tarkoittaa se sitä että myös palkinnot saadaan nopeasti. Osallistuminen on helppoa, koska ei tarvitse kuin mennä Betserille pelaamaan oikealla rahalla pelejä Gem Rocks, Jungle Books ja Reptoids. Tarkoitus on pelata näitä kaikkia pelejä, koska jokaisessa pelissä on jokin tavoite joka pitää suorittaa. Kun kampanja on ohi, siinä parhaiten menestyneet saavat palkinnon. Heitä on viisi kappaletta ja heidän kesken jaetaan 500 euroa. Tämä raha saadaan täysin ilman mitään ylimääräisiä ehtoja. Sille saa heti tehdä mitä itse haluaa.

Tehtäviä eli tavoitteita on kolme

Kun tässä kampanjassa on mukana kolme peliä, liittyy niihin jokaisen jokin tehtävä. Tarkoitus on suorittaa jokaisesta pelistä pelin tavoite. Kun se on tehty kaikissa peleissä eli peleissä nimeltään Gem Rocks, Jungle Books ja Reptoids, on missions suoritettu. Nämä tavoitteet voi suorittaa missä järjestyksessä haluaa.

Kun on suorittanut kaikki tavoitteet ensimmäisen kerran, saa turnaustunnuksen. Sen jälkeen voi jo aloittaa toisen kerran tavoitteiden suorittamisen. Mitä enemmän niitä ehtii tekemään näiden parin päivän aikana, sitä paremmin tässä kisassa sijoittuu. Kampanjan aikana voi seurata taulukosta omaa sen hetkistä sijoittumista. Jos ei yllä tämän taulukon sijoihin, näkee oman tuloksen silti taulukon alimmaisena. Siitä suunta ei voi olla kuin ylöspäin. Kun kisa on vasta alkanut, on kaikilla vielä hyvät mahdollisuudet päästä viiden parhaan joukkoon. Tulostaululla etenee ylöspäin sitä mukaan, miten monta kertaa on suorittanut tavoitteet.

Kampanjan tavoitteiden suorittaminen

Pelejä on kolme, joissa pitää suorittaa tietyt tehtävät yhden kierroksen aikana. Ne voi suorittaa missä järjestyksessä haluaa. Pelin Gem Rocks tavoite on se, että pitää aktivoida 2×3 monsteria viisi kertaa. Jungle Books -pelissä pitää vaihtaa valtakuntaa eli isäntiä neljä kertaa. Reptoids -pelissä pitää paljastaa 50 alienia.

Nämä tehtävät vaikuttavat todella jännittäviltä. Niitä voi mennä ja kannattaakin mennä suorittamaan pian. Jos et ole vielä Betserin jäsen, hoida se ensin pois alta. Se onnistuu nopeasti ja helposti. Pääset tekemään sen esimerkiksi menemällä kasinolle alla olevan kuvalinkin kautta. Samaa reittiä pääset myös osallistumaan tähän kampanjaan eli pelaamaan siihen kuuluvia pelejä. Aikaa on vain 3.3.2018 kello 00:59 asti. Kampanja on lyhyt, mutta se tarkoittaa että sen voitot jaetaan myös nopeasti.

Betser_missions_tavoite

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.