SuomiVegasin pääsiäisaika on ilmaiskierrosten juhlaa

SuomiVegasilla pääsiäinen on alkanut jo hyvissä ajoin. Tiedossa on jokaiselle päivälle jännittäviä hetkiä visailun ja siitä seuraavan palkinnon parissa. Vastata täytyy vain oikein päivän kysymykseen ja palkinto on taattu. Haaste on jo alkanut, mutta siihen voi osallistua joka päivänä 18.4. asti. Vielä siis ehtii osallistua monena päivänä. Sitten kun haasteen viimeinen päivä koittaa, niin käydään vielä haasteen huipennus arvonnan kautta. Arvonnassa jaetaan 20 haasteeseen osallistuneelle osa 5000 euron jättipotista.

Vastata tarvitsee vain oikein päivän kysymykseen

Tässä haasteessa voittajia ovat kaikki päivän kysymykseen oikein vastanneet. Päivän kysymys on aina esillä ja sen vastaamiseen voi käyttää aikaa vaikka ensin selvittämällä mikä oikea vastaus oikein on. Kun tiedon selvittää ensin kunnolla, niin palkinto on jo aika taattu. Sen jälkeen SuomiVegas antaa ilmaisia kierroksia valittuun peliin. Sitä ei tarvitse enää miettiä kysymyksen vastauksen miettimisen jälkeen, vaan SuomiVegas on valinnut parhaimman pelin ilmaisten kierrosten kohteeksi.

Aikaa on ollut osallistua kisaan jo 7.4. lähtien ja se loppuu vasta 18.4. eli vasta kun pääsiäinen on kunnolla ohi. Ennen kun vastaa päivän kysymykseen, niin pitää tehdä 10 euron talletus, jonka jälkeen on oikeus vastata kysymykseen ja osallistua haasteeseen. Jos ei vastaa oikein ja vaikka vastaakin, niin heti seuraavana päivänä on taas uusi kysymys ja uusi mahdollisuus.

Haaste saa vielä loppuhuipennuksen 5000 euron edestä

Vaikka jokainen päivä on SuomiVegasin pääsiäishaasteen avulla mukavaa ja jännittävää, niin se on sitä vieläkin enemmän kun haaste on ohi. Kaikkien näiden hienojen päivien jälkeen suoritetaan arvonta. Palkintoja on tiedossa 20 kappaletta, jotka ovat toinen toistaan mahtavampia saada juuri itselle. Parhaan onnen saa pelaaja, jolle annetaan palkintona 2000 euroa. Kun jaossa on 5000 euroa, niin siitä jää vielä jaettavaksi monelle muullekin. Yhdelle onnekkaalle on jaossa 1000 euroa ja toiselle 500 euroa sekä vielä yhdelle 200 euroa. Loppumäärä jaetaan vähän pienempiin osiin, josta viidelle on tiedossa 100 euroa ja kymmenelle vielä 50 euroa. Kaikille voittajille on tiedossa ihan mukava määrä rahaa.

Tässä on hyvä keino tehdä pääsiäisestä yhtä juhlaa. Kun osallistua voi näin monena päivänä, niin kaikki halukkaat varmasti saavat osan tästä hienosta edusta. Sen jälkeen saa vielä jännitystä arvonnan parissa, joten pääsiäinen menee varmasti jännissä merkeissä, kun vain käy SuomiVegasilla ja ottaa tämän haasteen vastaan. Aloittaa voi vaikka heti, koska haaste on jo alkanut!

Kampanja Suomivegas pääsiäinen

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.