Suomiarvat -sivustolla on tarjolla VIP-matka maailman ympäri!

Olisitko se sinä, joka lähdet Suomiarvat -sivuston lähettämälle matkalle maailman ympäri? Kun keräät sivustolla arpoja, olet ainakin lähempänä tämän huikean matkan voittamista. Arpojen kerääminen on alkanut vasta eilen ja voit kerätä niitä sunnuntaihin 6.5. asti. Arvonta suoritetaan maanantaina 7.5.2018. Jos olet matkan voittaja, siitä ilmoitetaan sinulle tiistaina 8.5.2018.

Voittajana saat ottaa matkalle mukaan myös ystäväsi. Saatte kokea jotain sellaista, mitä ette varmasti ole elämässänne vielä koskaan osanneet edes kuvitella kokevanne. Tutustutte mm. maailmanne seitsemään uuteen ihmeeseen. Koska matka on VIP-matka, teille maksetaan kaikki mahdolliset kulut. Suomiarvat -sivusto lupaa teille täyden huolenpidon koko matkan ajan. Jos tämä kuulostaa hyvältä, kannattaa lähteä heti arpojen hankintaan. Pääset alkuun, kun klikkaat alla olevaa Suomiarvat -sivuston logoa tai painat linkkiä ”Pelaa nyt”.

Arpoja kerätään NetEntin pelien kautta

Arpoja kerätään 26.4. – 6.5. välisenä aikana eli se on alkanut eilen. Saat yhden arvan aina kun saat panostettua yhden päivän aikana jossakin tuottajan NetEnt pelissä vähintään 200 euroa. Vielä on monta päivää ja monta arpaa jäljellä. Arvonta suoritetaan maanantaina 7.5.2018. Jos olet voittaja, tiedät sen sitä seuraavana päivänä eli 8.5.2018.

Palkintona VIP-tasoinen matka maailman ympäri

Tässä kampanjassa arvotaan monen tavallisen matkan vertainen matka. Matkalla ei olla vain muutamaa päivää, koska maailman ympäri matkatessa tarvitaan aikaa kuukauden päivien verran. Matkan kohteina ilmoitetaan olevan maailman seitsemän uutta ihmettä. Voit ottaa matkalle mukaan myös ystäväsi, puolisosi, äitisi tai kenet vain haluat mukaan tälle elämäsi hienoimmalle matkalle.

Teille on tiedossa kaikki mahdollinen, jota matkallanne tarvitsette. Niillä tarkoitetaan lentolippuja businessluokassa, lentokenttäkuljetukset jokaisessa kohteessa, viisumikustannukset, hotelli-illalliset jokaisessa kaupungissa, neljän tai viiden tähden majoitukset aamiaisineen jokaisessa kohdekaupungissa, yksityisiä opastettuja kierroksia jokaisella matkan seitsemällä ihmeellä, Michelin-tasoinen tai sitä vastaava ateria jokaisessa kohdekaupungissa sekä kaikki muut mahdolliset huolenpitoon liittyvät asiat.

Pääsette näkemään esimerkiksi Taj Mahalin, inkakaupunki Macchu Picchun ja Kiinan muurin. Nämä ovat vain osa ihmeistä, joita tulette matkalla näkemään ja kokemaan. Maailma ei näytä silmissänne ja mielessänne enää samalta tämän reissun jälkeen. Näette itse omin silmin monta ihmettä ja koette monta sen tarjoamaa mykistävää kokemusta. Ensimmäinen tehtäväsi on kuitenkin hankkia se arpa, jolla voitat tämän palkinnon. Aikaa on vielä runsaasti, mutta arpoja saat kerättyä vaikka niistä jokaisena päivänä. Tänään voit hankkia sen ensimmäisen.

Suomiarvat_matka_maailman_ympäri

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.