SuomiArvat -sivusto järjestää viisi ottelua, joiden palkintopotissa on mm. 10 000 euron bonus!

Osallistu mestaruuskamppailuun, jossa saat viisi eri voittomahdollisuutta viiden ottelun muodossa. Tämä suuri Kolikkopelicup järjestetään SuomiArvat -sivustolla ja sen ensimmäinen ottelu käynnistyi vasta eilen 11.6.2018. Palkintoja jaetaan lukematon määrä. Ensimmäinen tehtäväsi on valita kahden joukkueen väliltä. Sen jälkeen pääset pelaamaan valitsemasi joukkueen pelejä. Kun ottelu on ohi, on jo seuraavan ottelun aika. Palkintopotissa on 10 000 euroa bonuksina. Jokaisessa ottelussa pääset ottelemaan joukkueessa. Tämä ei ole yksinkäytävä kisa. Jos olet voittavassa joukkueessa mukana, saat olla jakamassa palkintopottia koko joukkueen kanssa.

Tässä kisassa jaetaan palkintoja myös hävinneille joukkueille. Kaikki hävinneen joukkueen pelaajat saavat 10 ilmaista kierrosta, jos he ovat pelanneet hävinneen joukkueen kolikkopelejä määrätyllä summalla. Pääset jo valitsemaan ensimmäisen joukkueesi. Ensimmäinen ottelu alkaa heti, kun olet esimerkiksi klikannut itsesi SuomiArvat -sivustolle alla olevan logon kautta.

Otteluja on viisi kappaletta, joista ensimmäinen alkoi vasta eilen

Ensimmäinen ottelu alkoi eilen ja se loppuu 15.6. kello 00:59. Siinä saa valita joko joukkueeksi joko Egyptin tai Aasian. Egyptin joukkue pelaa pelejä Coins of Egypt, Ancient Egypt, Book of Ra Deluxe, Legacy of Egypt ja Aasian joukkueessa pelataan pelejä The Legend of Shangri La, Lucky New Year, Fu Er Dai, Sakura Fortune.

Toinen ottelu alkaa 15.6. kello 13 ja päättyy 18.6. kello 00:59. Siinä joukkueet ovat Jokeri ja Hedelmät. Joukkueessa Jokeri pelataan tietysti jokeriaiheisia pelejä nimeltään Golden Jokers Wild, Joker Pro, Mystery Joker, Joker Jewel. Joukkueessa Hedelmät pelataan pelejä nimeltään Fruit Shop, Fruit Spin, Fruitoids, Laser Fruit.

Kolmas ottelu alkaa 18.6. kello 13 ja loppuu 22.6. kello 00:59. Sen joukkueet ovat nimeltään Keijut ja Avaruus. Joukkueessa Keiju pelataan pelejä Fairytale Fortune, Moon Princess, Red Riding Hood, Goldwyn’s Fairies ja joukkueessa Avaruus pelejä nimeltään Planet Fortune, ReactoonZ, Rocket Money, Cosmic Eclipse.

Neljäs ottelu kestää 22.6. kello 13 ja 25.6. kello 00:59 välisen ajan. Siinä olevat joukkueen ovat Meri ja Tuli. Meri tarkoittaa pelejä Mermaid’s diamonds, Lord of the Ocean, Siren’s Kingdom, Wild Seas ja Tuli pelejä Fire 88, Volcano Riches, Flame, Fire Joker.

Viimeinen ottelu alkaa 25.6. kello 13 ja päättyy 29.6. kello 00:59. Siinä olevat joukkueet ovat nimeltään Meksiko ja Viikingit. Meksiko tarkoittaa pelejä Chilli Heat, Esqueleto Explosivo, Lucha Maniacs, Grim Muerto ja Viikingit pelejä Viking Runecraft, Vikings go to Hell, Vikings go Wild, Vikings go Berzerk.

Pääset pelaamaan monenlaisia pelejä. Sinun pitää pelata jokaisessa ottelussa vähintään 50 euron edestä. Se joukkue, joka saa panostusten avulla suurimman voiton yksittäisellä kierroksella, voittaa. He saavat silloin jakaa 2000 euron palkinnon.

SuomiArvat_viisi_ottelua_10_000_euroa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.