Sukella Paffin 50 000 euron rahakinokseen!

Tähän mennessä on ollut vielä aika vähäluminen talvi. Vaikka onhan sitä lunta satanut usein, mutta se on sulanut plussakeleillä. Toki siellä ihan pohjoisessa saattaa olla jo korkeat kinokset, mutta monessa paikassa Suomea ei vielä taatusti ole. Jos sinun tekee mieli sukeltaa lumikinokseen, miten olisi sittenkin rahakinos? Sellainen nimittäin odottaa sinua Paf -nettikasinolla. Siitä löytyy rahaa yhteensä 50 000 euron edestä ja saat mahdollisuuden haalia siitä osan itsellesi.

Kinos on jaettu 680 osaan, joista voi napata jonkin osan. Kaikki osat eivät ole yhtä suuria. Suurin niistä on 8000 euroa ja pienin 10 euroa. Siltä väliltä löytyy kaikkea mahdollista. Tässä ei kisailla siitä, että ketkä nämä rahakinoksen osat saavat. Kyse on täysin sattumanvaraisesti tipahtavista voitoista. Kun pelaat jotain tämän kampanjan peliä, saattaa yksi osa rahakinoksesta tipahtaa eteesi, josta voit sen poimia itsellesi. Kuulostaa aika helpolta. Vai mitä mieltä itse olet?

Pelaa pelejä kahdeksasta eri vaihtoehdosta!

Pääset pelaamaan halutessasi kahdeksaa eri peliä. Ne ovat kaikki kolikkopelejä. Voit pelata niistä mitä haluat ja kuinka montaa haluat. Pelit ovat nimeltään Aldo’s Journey, Sahara Nights, Vikings Go Wild, Tut’s Twister, Wolf Hunters, Seasons, Trolls Bridge ja WinterBerries. Jotta olet mukana tässä kampanjassa, pitää sinun napsauttaa jokaisessa pelissä päälle osallistumisesi. Se tehdään peleissä olevien ponnahdusikkunoiden kautta. Aikaa voittojen saamiseen on vielä jouluaaton aattoon eli 23. joulukuuta kello 00:59 asti.

Rahakinoksesta löytyy yhteensä 50 000 euroa!

Tämä rahakinos on täynnä rahaa. Sitä löytyy peräti 50 000 euron arvosta. Se miten siitä saadaan haalittua osa itselle, käy helposti. Tai siihen ei tarvita kuin hyvää onnea. Nimittäin tässä ei kerätä mitään pisteitä eikä kisata millään muullakaan tavalla. Voitot vain tippuvat onnekkaiden kohdalle, kun he pelaavat kampanjan pelejä. Niitä voittoja voivat olla 8000 euroa, 5000 euroa, 3000 euroa, 2000 euroa, 1000 euroa, 500 euroa, 200 euroa, 100 euroa, 50 euroa, 20 euroa tai 10 euroa. Osaa näistä jaetaan useamman kerran.

Paf - 50 000 euron potti

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.