Saat Wild Sultanilta takaisin osan pelaamistasi pelirahoista!

Olet saattanut nähdä usein sellaisen tarjouksen, jossa sivustojen kolikkopelejä pelatessa saat mahdollisuuden hankkia osan pelatuista rahoista takaisin. Sellaisia on aika usein tarjolla, mutta Wild Sultan tarjoaa tätä etua vähän erikoisemmalla tavalla. Tarjolla on osa pelatuista rahoista takaisin, mutta ne saadaan rahoista, joita on käytetty sivustolta löytyvissä pöytäpeleissä. Tämä tarjous on voimassa tämän viikon ajan, joten ehdit vielä hyödyntämään tätä etua sunnuntaihin 19. toukokuuta kello 23:29 asti. Eli saat osan pelaamistasi rahoista takaisin 10 % mukaisesti. Tätä etua kutsutaan Cashback-bonukseksi. Sen määrä lasketaan siten, että häviämistäsi panoksista vähennetään voittamasi panokset ja ne kerrotaan tällä prosenttimäärällä!

Pelaa ainakin yhtä sivuston pöytäpeleistä!

Tämä etu on saatavilla kaikille sivuston jäsenille, jotka pelaavat ainakin yhtä sivustolta löytyvää pöytäpeliä. Kampanja käynnistyi tämän viikon maanantaina ja se kestää koko tämän viikon ajan eli sunnuntaihin 19. toukokuuta kello 23:29 asti. Kaikki siihen mennessä pöytäpeleissä hävityt rahat ovat mukana bonuksen jaossa. Bonus on cashback-bonus, jota saadaan 10 % mukaisesti. Määrä, jonka saa uudelleenpelattavaksi lasketaan siten, että hävityistä panoksista vähennetään voitetut panoksen ja ne kerrotaan tällä bonuksen sisältämällä prosenttimäärällä. Jos tästä vähennyslaskun määrästä jää häviöksi vaikkapa summa 200 euroa, saadaan bonusrahaa silloin 20 euroa. Sitä on saatavilla maksimissaan 200 euroa ja minimissään 5 euroa. Se lisätään pelitilille viimeistään 48 sisällä tämän kampanjan päättymisen jälkeen.

Liity Wild Sultanin onnelliseksi jäseneksi!

Kannattaa liittyy Wild Sultanin jäseneksi jo muidenkin asioiden takia kuin sen takia, että nyt on saatavilla tämä ylimääräinen bonusraha. Tarjolla on viihdyttäviä pelihetkiä sekä monia muita etuja. Se ihan ensimmäinen etu saadaan valita kahdesta eri vaihtoehdosta. Jos haluat tallettaa ensitalletuksena vaikkapa vain yhden ja ainoan euron, sekin oikeuttaa etuun. Silloin saat pelattavaksesi 10 euroa. Jos haluat tallettaa suuremman ensitalletuksen, silloin saat bonusta 100 % mukaan. Sillä saat bonusrahaa jopa 500 euroon asti. Tämän ensitalletusbonuksen saat minimissään 10 euron talletuksella, jolla saisit pelirahaa lisää 10 euroa!

Wild Sultan Cashbackbonus 10 %

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.