Saat Unibetiltä 5 ilmaiskierrosta jokaisen MM-kisojen ottelun puoliajalla!

Kun seuraat Venäjällä meneillään olevia vuoden 2018 jalkapallon MM-kisoja, pääset viettämään mukavan hetken jokaisen ottelun puoliajalla. Sen tarjoaa sinulle Unibet. Otteluita käydään kisojen aikana 64 kappaletta, joiden kautta jaetaan yhteensä 320 ilmaisia kierroksia kolikkopeleihin. Suurin osa niistä on vielä pelaamatta. Siksi sinulla on vielä monta ilmaiskierrosta käyttämättä. Kun seuraava ottelu alkaa, voit alkaa valmistautumaan ilmaiskierrosten pelaamiseen.

Kun ottelun puoliaika alkaa, pitää sinun vain mennä Unibet -sivustolle ja käynnistää siellä peli nimeltään Starburst. Saat pelata pelissä 5 ilmaiskierrosta ja sinulla on siihen aikaan koko puoliajan eli 15 minuutin ajan. Pääset nopeasti Unibet -sivustolle käynnistämään tämän pelin, kun klikkaat tässä alla olevaa sivuston logoa tai linkkiä ”Pelaa nyt”. Ilmaiskierroksia jaetaan tietysti siihen asti, kun viimeinen ottelu pelataan eli 15.7. asti.

Käytä 5 ilmaiskierrosta jokaisen ottelun puoliajalla

Tämä Unibetin kampanja jakaa ilmaiskierroksia niin kauan, kuin otteluita jalkapallon MM-kisoissa riittää. Ja niitähän riittää pitkälle kesää eli 15.7. asti. Otteluita käydään yhteensä 64 kappaletta, joista riittää 320 ilmaiskierrosta jaettavaksi. Vasta muutama ottelu on takana ja suurin osa ilmaiskierroksista on vielä jakamatta. Jokaisen ottelun puoliajalla on jaossa jokaiselle halukkaalle 5 ilmaiskierrosta. Puoliaika kestää 15 minuuttia, joten 5 kierrosta ehditään pelaamaan siinä ajassa oikein hyvin. Saatat päästä seuraamaan ottelun loppua voittajana. Jos voitat, pitää sinun ensin kierrättää voitot 25 kertaa. Sen jälkeen voit kotiuttaa voitot itsellesi ja jatkaa jännitystä katsomalla ottelua. Tällä tavalla myös puoliajoille löytyy mukavaa ajanvietettä eikä vain tarvitse odotella sen kulumista.

Peli nimeltään Starburst

Kaikki tämän kampanjan ilmaiskierrokset käyvät pelissä nimeltään Starburst. Eikä niiden saamiseksi tarvitse todellakaan tehdä muuta, kuin käynnistää tämä peli puoliajoilla. Ennen sitä sinun täytyy tietysti olla Unibet -sivuston jäsen ja kirjautua sivustolle sisään. Sekin hoituu nopeasti, kun esimerkiksi klikkaat tämän sivun alaosassa olevaa kuvalinkkiä. Seuraavan ottelun aikana riittää, kun vain kirjaudut sivustolle ja käynnistät pelin Starburst.

Starburst voi olla sinulle jo tuttu peli eikä sen pelaaminen vaadi harjoittelua. Se on peli, joka on monen muunkin ilmaiskierroskampanjan kohteena oleva peli. Se ei ole mikään ihme, koska kyseessä on jokaiseen makuun sopiva peli. Sen pelaaminen ei ole liian vaikeaa, mutta se tarjoaa silti monia jännittäviä hetkiä. Siinä saa jännittää jokaisen kierroksen loppuun asti, koska pelissä voittaa myös lopusta alkuun päin.

Unibet_ilmaisia_kierroksia_puoliajalla

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.