Saat Mr Greeniltä nyt ilmaiskierroksia kahdella eri tavalla!

Ilmaiskierrosten ystäville on todella hyviä uutisia. Nyt niitä on jaossa oikein kunnolla ja vielä suurina kierrospanoksina! Nämä kierrokset odottavat sinua Mr Green -nettikasinolla. Niiden jakaminen on alkanut vasta tänään. Tarjolla on kaksi eri kampanjaa. Toisessa niitä voi lunastaa vaikka 6 kertaa päivässä ja kyseessä on aika, jona pelejä saa pelata ilmaiseksi. Toinen taas antaa suoraan ilmaiskierroksia, kun ensin voitat kampanjapeleissä peräkkäisiä voittoja. Niissä jokainen pelikierroksen arvo on euron. Voit hankkia näitä euron kierroksia vaikka 198 kappaletta, joten saat silloin tietysti niitä yhteensä 198 euron arvosta. Kumpikin näistä käynnistyi tänään keskiviikkona 22. toukokuuta ja kumpikin loppuu ensi viikon tiistaina 28. toukokuuta!

Pistä pääsi pyörälle ja pelaa 30 sekuntia kerralla ilmaiseksi

Tämä ensimmäinen kampanja antaa sinun pelata 30 sekunnin ajan ilmaiseksi. Saat laukaistua tämän ajan itse ja vaikka kuusi kertaa päivässä. Aina kun pelaat kolikkopeliä nimeltään Vicky Ventura 80 sentin panoksella 150 kierroksen verran, saat 30 sekuntia aikaa. Jokaisen pelin pyöräytyksen arvo on 40 senttiä. Kun aloitat jo tänään, ehdit vielä hankkimaan peräti 18 minuutin ajaksi tätä ilmaisen pelaamisen aikaa. Sinulla on aikaa hankkia tätä aikaa vielä ensi viikon tiistaihin 28. toukokuuta asti. Ja voit aloittaa tämän pelaamisen vaikka jo tänään keksiviikkona 22. toukokuuta!

Voita peräkkäisillä kierroksilla ja saat euron ilmaiskierroksia

Sinulla on heti myös toinen vaihtoehto hankkia ilmaista pelaamista. Se ei ole aikaa, vaan suoraan ilmaiskierroksia. Tässä kampanjassa pelataan peliä nimeltään Mystery Reels Megaways. Kun saat pelissä peräkkäisiä voittoja, voitat ilmaiskierroksia. Voit voittaa niitä sillä tavalla jopa 198 kappaletta. Jokaisen arvo on euron, joten voitto voi olla yhteensä 198 euroa. Kun voitat pelissä kaksi kertaa peräkkäin, voitat 3 ilmaiskierrosta. Mutta jos voitat kymmenen kertaa peräkkäin, voitata peräti 50 ilmaiskierrosta kerralla. Voitat paljon niitä myös, kun voitat peräkkäin 3, 4, 5, 6, 7, 8 tai yhdeksän kertaa, jolloin voitat kierroksia väliltä 5 – 40 kierrosta.

Mr Greenin ilmaiskierroksia

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.