Rizkin Rizkmas-markkinoilla on tarjolla 5000 euron jouluruletti!

Nyt on joulumarkkinoiden aika! Sellaisia järjestetään monella paikkakunnalla ihan täällä Suomessakin. Kylmähän siellä ulkona on, mutta joulumarkkinoiden takia ei tarvitse välttämättä mennä ulos värjöttelemään. Tässä on yksi hyvä keino pistäytyä sellaisessa vaikka oman kotisohvan kautta. Nimittäin Rizk -nettikasinolla on meneillään omat markkinat, joita kutsutaan osuvasti nimellä Rizkmas-markkinat. Nyt on voitu käydä jo Blackjack-kojulla. Kun nyt jatkat näillä kojuilla kiertelemistä, saavut Rulettikojulle. Siellä pääset mukaan 5000 euron arvoiseen joulurulettiin. Kun pelaat sieltä löytyvissä rulettipöydissä, saat samalla kerättyä pisteitä. Nämä pöydät ovat eksklusiivisia Rizk Roulette tai Lightning Roulette -pöytiä. Jos keräät eniten pisteitä, voitat potista 1500 euroa. Nyt kipin kapin sinne keräämään pisteitä, jotta voit olla voittaja! Aikaa on vielä ensi viikon maanantaihin 18. joulukuuta kello 00:59 asti!

Kerää pisteitä kahdella eri tavalla mahdollisimman paljon!

Tällä joulutorilla pelataan nyt ruletteja. Ne ovat eksklusiivisia Rizk Roulette tai Lightning Roulette -pelejä. Voit kerätä niitä pelaamalla pisteitä ja niitä pitää tietysti kerätä mahdollisimman paljon. Voit kerätä niitä kahdella eri tavalla. Toinen on se, että kierrätät peleissä 20 euroa. Sillä saat aina jokaisella kerralla yhden pisteen. Toinen tapa on se, että saat 2 euron Straight up -numeron, jolla saat aina jokaisella kerralla 5 pistettä kerralla. Voit kerätä pisteitä koko tämän viikon loppuun asti sekä noin tunnin vielä maanantainkin puolella eli maanantaihin 16. joulukuuta kello 00:59 asti!

Jaossa on yhteensä 5000 euroa ja se jaetaan 10 parhaalle!

Tässä turnauksessa on jaossa rahaa yhteensä 5000 euron edestä. Jos olet paras pisteidenkerääjä, voitat tästä potista 1500 euroa. Toiseksi tullut pelaaja voittaa tästä potista 1000 euroa. Kolmas, neljäs ja viides sija voittavat kaikki 500 euroa. Kuudes sija voittaa 300 euroa. Seitsemäs sija voittaa 250 euroa. Kahdeksas sija voittaa 200 euroa. Yhdeksäs sija voittaa 150 euroa. Ja viimeinen eli kymmenes sija voittaa myös todella mukavan määrän rahaa eli 100 euroa. Palkinnot näkyvät Palkinnot -osiossa viimeistään 16. joulukuuta kello 18!

Rizk ja 5000 euron jouluruletti

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.