Pyöräyttele Mr Greenin turnauksista itsellesi osa 7000 euron palkintopotista!

Nyt on ollut Mr Greenillä liikkeellä paljon palkintoja. No siellä on aina jaossa monenlaisia etuja ja palkintoja, mutta nyt niitä on siellä ollut ehkä entistä enemmän. Kesä saa villiintymään, joten ehkä tämä vuodenaika on siihen syynä. Tässä olisi yksi kampanja, johon ehdit siellä vielä osallistumaan. Siinä pistetään pyöräyttelemään ja sillä päästään mukaan turnaukseen. Se on jaettu kolmeen osaan, joista viimeiseen ehtii vielä osallistumaan. Se käynnistyikin sopivasti juuri nyt. Ehdit siihen mukaan vielä tämän viikon torstaihin 25. heinäkuuta mennessä. Siinä on jaossa 3000 euron arvoinen käteispotti. Turnauksessa pelataan kesäiseltä kuulostavaan kolikkopeliä nimeltään Tahiti Gold. Pelissä voi kerätä pisteitä monella eri tavalla. Liity mukaan jo tänään ja pääset pelaamaan mielenkiintoista paljon voittoja tuovaa peliä ja samalla mukaan tähän lisävoittoja antavaan turnaukseen!

Pelaa kolikkopeliä nimeltään Tahiti Gold ja kerää siinä pisteitä eri tavoin!

Tämän turnauksen nimi on Pistä pyöräytellen ja sen viimeinen osa kolmesta on juuri käynnistynyt. Siihen ehtii mukaan vielä tämän viikon torstaihin 25. heinäkuuta asti. Siinä on ollut jaossa yhteensä 7000 euron edestä käteistä, josta jaetaan aika suuri osa juuri tässä viimeisessä osassa. Turnauksessa päästään pelaamaan kesän mieleen tuovaa kolikkopeliä. Pelin nimi on Tahiti Gold ja Tahiti tuo varmasti monelle mieleen lämpimät hiekkarannat.

Pisteitä saadaan kerättyä tätä peliä pelaamalla monella eri tavalla. Yksi on sellainen, jossa päästään metsästämään symboleita. Kun pelissä saadaan Wild Forge -niminen symboli, saadaan sillä 10 pistettä. Erikoistoiminto, jossa laukaistaan Eye of Tiki, antaa pelaajalle 5 pistettä. Näitä erikoissymboleja tarvitaan siihen kaksi kappaletta. Peliä pitää pelata minimissään euron panoksella.

Voita osa 3000 euron arvoisesta voittopotista yhdessä 9 muun kanssa!

Kun turnaus on ohi ja pisteiden kerääminen loppuu, on aika palkita parhaat pelaajat. Jaossa on 3000 euroa, joka jaetaan 10 parhaalle. Jos olet paras, voitat potista 750 euroa. Toinen sija voittaa 600 euroa. Kolmas sija voittaa 500 euroa, neljäs 400 euroa ja viides 250 euroa. Sijat 6. – 10. voittavat 100 euroa!

Mr Green ja pyöräyttele potteja

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.