Pelaa Unibetillä uutta Reel Talent -slottia ja voita osa 30 000 eurosta!

Just For The Win on julkaissut uuden kolikkopelin nimeltään Reel Talent. Pelin teema on todella erikoinen, jossa päästään seuraamaan kykykilpailua. Peli ei ole erikoisvoittojenkaan puolesta mikään tavanomainen peli. Siinä saadaan kerättyä symboleita varastoon ja se tyhjenee kun ei saada voittoa. Tämä peli on saapunut Unibet -sivustolle, jossa päästään samalla mukaan kisaan, jossa pelataan juuri tätä peliä. Kisassa parhaiten sijoittuneille tullaan jakamaan yhteensä 30 000 euron potti.

Kisassa pärjää, kun saa suuren määrän voittoja 20 tasoitetulla peräkkäisellä kierroksella. Rahaa tullaan jakamaan yhteensä 1000 parhaalle kisaajalle. Kisa käynnistyi viime perjantaina ja siihen ehtii osallistua ensi viikon maanantaihin 18.11. mennessä. Voit liittyä mukaan kisaan nopeasti, kun klikkaat esimerkiksi tässä alla olevaa Unibet -sivuston logoa!

Osallistu ja pelaa kisapeliä Reel Talent vähintään 20 kierrosta

Sen jälkeen, kun olet klikannut tämän kisan osallistumisnappia, voit jo aloittaa kisapelin pelaamiseen. Peli on juuri se peli, jonka kunniaksi Unibet -sivustolla järjestetään tämä kisa. Peli on Reel Talent -niminen kolikkopeli. Pelin on tuottanut Just For The Win -niminen tuottaja. Pelissä päästään mukaan kykykisaan tai ainakin seuraamaan sitä. Tämä peli tulee yllättämään sen erikoisilla erikoisvoitoilla, joten jo pelin pelaaminen on hieno kokemus saati että pääsee samalla mukaan vielä tähän kisaan.

Jotta on täysillä mukana tässä kisassa, pitää tätä peliä pelata vähintään 20 kierrosta. Panoksen täytyy olla vähintään 20 senttiä. Kisassa pärjää, kun on suuri tasoitettu voittojen määrä 20 peräkkäisen kierroksen aikana. Nämä kierrokset ehditään pelaamaan vielä ensi viikon maanantaihin 18.11. kello 01:00 mennessä.

Palkintorahaa jaetaan 1000 parhaalle kisaajalle

Kisassa jaetaan rahaa yhteensä 30 000 euroa. Sitä jaetaan kisan 1000 parhaalle pelaajalle. Yksi tulee voittamaan siitä 5000 euroa. Toiselle sijalle tullut pelaaja voittaa 3000 euroa. Kolmas saa 2000 euroa, neljäs saa myös 2000 euroa, viides saa 1000 euroa ja vielä kuudes saa mukavat 550 euroa. Tämän jälkeen jää vielä paljon rahaa jaettavaksi lopuille sijoille!

Unibet_Reel_Talent_30_000_euron_potti

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.