Pelaa Unibetillä pokeria ja voita osa 100 000 euron palkinnoista!

Tämä kampanja kestää 7 viikkoa, jona aikana tullaan jakamaan paljon palkintoja. Kampanjassa pelataan pokeria, joka onnistuu Unibet -sivustolla. Pelaaminen alkoi vasta maanantaina, joten lähes koko seitsemän viikkoa on vielä jäljellä eli mukaan ehtii vielä 23. kesäkuuta asti. Osallistuminen onnistuu siten, että pelaat sivuston pokeripelejä käteispöydissä. Kun johonkin käteispelipöytään tippuu yhtäkkiä jokin palkinto, jonka voi voittaa jokainen pöydän aktiivinen pelaaja paikasta riippumatta. Eli jokainen pöydässä oleva aktiivien pelaaja voittaa tämän palkinnon. Palkinnot vaihtuvat päivittäin, joten kannattaa liittyä mukaan monena eri päivänä. Palkinnot voivat olla esimerkiksi bonuspisteitä, HexaPro-lippuja tai peräti 100 euron Supernova-lippuja. Erisuuruisilla sisään oston summilla voi voittaa erilaisia palkintoja.

Näin voit liittyä mukaan – pelaa pokeria!

Tämä kampanja kestää peräti 7 viikkoa ja se käynnistyi vasta maanantaina 6. toukokuuta. Kun 7 viikkoa on täynnä, on jo 23. kesäkuuta. Pääset mukaan, kun olet Unibet -sivuston jäsen ja pelaat pokeria. Sivuston käteispelipöytiin voi tipahtaa palkintoja aivan yllättäen. Kun olet pelaamassa jossakin pöydässä, johon yllätyspalkinto tippuu, olet yksi voittajista. Eli jokainen pöydän aktiivinen pelaaja voittaa pöydälle ilmestyneen palkinnon. Se ei riipu esimerkiksi siitä, mikä pelipaikka on pöydässä. Sen voittaa kaikki. Sellaiset pöydät, joissa on laskuvarjokuvake, voi voittaa tämän palkinnon. Joten kannattaa valita pelipaikaksi sellainen paikka eli pitää laskuvarjoa silmällä!

Voita jotain 100 000 euron palkintopotista!

Koko tämän seitsemän viikon aikana tullaan jakamaan yhteensä 100 000 euron edestä palkintoja. Ne voivat olla monenlaisia palkintoja kuten bonuspisteitä, HexaPro-lippuja tai 100 euron Supernova-lippuja. ErisuuruisillaNo Limit- ja Pot Limit sisään ostoilla saa erilaisia palkintoja. Kultapalkintoja on jaossa yli 25 euron peleissä. Hopeapalkintoja tullaan jakamaan yli 10 euron peleissä ja pronssipalkintoja jaetaan yli 10 euron peleissä sekä kaikissa Banzai-peleissä. Kaikki palkinnot, joita jaetaan, ojennetaan voittajille heti eikä esimerkiksi vasta kampanjan loputtua. Sitä saisikin odotella melko kauan, koska kampanja loppuu vasta 23. kesäkuuta. Aikaa osallistua on vielä monen monta viikkoa!

Unibetin pokeri - 100 000 euroa jaossa

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.