Pelaa Unibetillä ja voita 10 000 euron matkalahjakortti!

Näillä pakkasilla tekee varmasti mieli jonnekin lämpimään. Unibetillä olisikin sopivasti meneillään kampanja, josta voi voittaa 10 000 euron arvoisen matkalahjakortin. Kampanjan nimi on Kuolematon kilta, koska kampanjassa pelataan samannimistä peliä sen englanninkieliseltä nimeltään Immortal Guild. Kun tässä pelissä kierrättää 20 euroa, saa kaksi arpaa kerralla. Pelata voi myös muita Unibetiltä löytyviä pelejä, joiden kautta saa myös kerättyä arpoja yhden kerralla.

Matkalahjakortin lisäksi arvotaan myös rahaa, joilla voi tietysti myös hankkia matkan tai ihan mitä tahansa haluaakin. Rahaa jaetaan 50 ja 3000 euron väliltä. Palkintoja arvotaan 81 kappaletta, jossa on mukana myös matkalahjakortin voittaja. Arpoja ehtii keräämään tämän viikon perjantaihin 1.2. kello 00:59 asti.

Pelaa peliä Immortal Guild tai mitä tahansa muuta peliä

Rekisteröidy ensin mukaan tähän kampanjaan ja aloita vaikka heti sen jälkeen arpojen kerääminen. Kun pelaat tähän Kuolematon kilta -kampanjaan innoittamaa peliä Immortal Guild, saat kerättyä arpoja. Aina kun pelaat sitä 20 euron edestä, saat kaksi arpaa. Voit pelata myös mitä tahansa muita pelejä. Niiden kautta saat yhden arvan, aina kun pelaat niissä 20 euroa. Arpojen keräämiseen on vielä muutama päivä aikaa. Kerääminen loppuu tämän viikon perjantaina 1. helmikuuta kello 00:59! Arvonta suoritetaan siitä kahden päivän kuluessa.

Voita 10 000 euron matkalahjakortti tai jopa 3000 euroa

Arvonnan voittaja voittaa 10 000 euron arvoisen matkalahjakortin. Sillä pääsee jo melko pitkälle ja mukaan raskii ottaa vaikka matkaseuraa. Jos jostakin syytä ei halua lähteä matkalle, voi matkalahkortin ottaa vastaan myös rahana, joka tarkoittaa 8000 euroa.

Muille voittajille jaetaan rahaa yhteensä 15 000 euron edestä. Sitä jaetaan 80 onnekkaalle. Yksi heistä voittaa 3000 euroa, toinen 1500 euroa ja kolmas 1000 euroa. Viidelle jaetaan kaikille 500 euroa. Kaksitoista onnekasta voittavat jokainen 250 euroa. Kaksikymmentä seuraavaa saavat 100 euroa ja vielä neljällekymmenelle jää jokaiselle 50 euroa. Voit olla yksi joistakin näistä voittajista, kun klikkaat ensin esimerkiksi tässä alla olevaa kuvaa!

Unibet 10 000 euron matkalahjakortti

Evästekäytäntö I Säännöt & ehdot

Mikäli sinulla tai jollakin läheiselläsi on peliongelma, ota ystävällisesti yhteyttä pelitukeen.